Închinătorul profetic – Anna Blanc

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Inchinatorul profetic este acea persoana care canta intr-o echipa de inchinare si cauta sa il slujeasca pe Dumnezeu si sa slujeasca oamenilor Sai, cantand pe baza Scripturii. Diversele provocari si impliniri de care au parte inchinatorii profetici sunt multe, insa ele sunt, in mod surprinzator, comune tuturor.

Inchinatorul profetic este o resursa destinata echiparii cantaretilor profetici si incurajarii lor in chemarea pe care o au. Aceasta carte are o abordare instructiva, dar cuprinde, in acelasi timp, si exemple din experienta personala a Annei Blanc, dobandita in anii petrecuti ca inchinator profetic si lider de inchinare in cadrul International House of Prayer. Atinge, de asemenea, si chestiuni practice ale inimii, oferind indrumari cu privire la dezvoltarea pe plan muzical, vocal, dar si la aprofundarea in cunoasterea Cuvantului lui Dumnezeu. Aceasta resursa bogata in instructiuni si, totusi, usor abordabila se adreseaza oricarui cantaret si lider de inchinare care este implicat, sau doreste sa se implice, intr-o casa de rugaciune sau intr-o echipa de inchinare.

Anna Blanc slujeste ca misional mijlocitor la IHOPKC, unde este lider de inchinare inca din anul 2005. Avand o dimploma in stiintele comunicarii, limbajului si auzului, dorinta Annei este sa compuna melodii care ating inima lui Dumnezeu si care vindeca inimile zdrobite. A predat un curs avansat de inchinare profetica la academia de muzica a IHOPU. Locuieste in Kansas City impreuna cu sotul ei Shawn si cei doi fii ai lor.