Taine dezvăluite – Andrew Craig

lei8,00

Descriere

Taine dezvaluite – chiar daca la prima vedere par a fi ceva simplu, iar constructia frazelor sugereaza uneori o forma bruta a scrisului, au un mesaj profund, de esenta, de natura sa hraneasca sufletul celui ce citeste cu interes. Temele sunt diverse, nu neaparat legate intre ele, dar toate aceste ganduri sunt incarcate de adevar biblic, nascute dintr-o inima cu multa experienta in umblarea cu Domnul.

„Taine dezvaluite” – este o colectie de meditatii biblice ale lui Andrew Craig, un nord irlandez nascut din parinti scotieni, care de mic copil si-a dedicat viata slujirii lui Dumnezeu. Mai intai printre copii, apoi printre tineri, studenti si adulti, in tabere, la conferinte, evanghelizari in aer liber, in biserici sau corturi.
Andrew Craig L-a marturisit pe Domnul Isus Cristos in cei peste 50 de ani de activitate. Multi au fost cei care s-au intors la Dumnezeu, au fost binecuvantati, inviorati si intariti in credinta in urma lucrarii acestui om al lui Dumnezeu.

Andrew Craig a fost si un prieten al romanilor. Timp de 23 de ani, incepand din 1984 a vizitat Romania cercetand multe biserici, inviorand si imbarbatand pe frati.