Sursa tăriei mele – Charles F. Stanley

lei16,00

Stoc epuizat

Descriere

Te simti singur? Te simti nelinistit si frustrat? Ingrijorarea iti fura cumva bucuria sau nesiguranta iti ameninta pacea? Aceste probleme ar putea reprezenta simptome ale unor rani emotionale care au nevoie de atingerea vindecatoare a lui Isus.

“Sursa tariei mele” este o carte emotionanta si personala despre puterea lui Cristos de a mangaia pe cei ce sufera si de a elibera pe cei impovarati. Impartasind propria calatorie a suferintei emotionale, Dr. Charles Stanley ofera principii biblice care te vor ajuta:
> Sa invingi suferinta, nesiguranta, frustrarea, singuratatea si instrainarea
> Sa intelegi felul in care poverile emotionale iti preseaza si iti delimiteaza alegerile in viata
> Sa iti confrunti amintirile dureroase ale trecutului
> Sa gasesti vindecare si speranta in promisiunile lui Dumnezeu.
Daca tanjesti dupa o viata implinita si libera in fiecare zi, acest ghid practic te poate ajuta sa-ti descoperi libertatea in Cristos.

Indiferent cine suntem not astazi, suntem saraci – sau ducem lipsa – intr-un fel sau altul. Suntem captivi amintirilor trecutului si asteptarilor limitate pe care le avem pentru viitorul nostru. Daca nu suntem dispusi sa ne confruntam cu experientele dureroase pe care viata ni le aduce in cale, suferinta devine o povara si o rana a inimii. Astazi este ziua in care li poti cere Domnului Isus sa te elibereze de povara cea grea pe care o porti in inima.
— Charles Stanley

DR. CHARLES F. STANLEY este fondatorul si presedintele organizatiei In Touch Ministries, a carei programe de radio si televiziune sunt difuzate in intreaga lume, in 60 de limbi. A fost de asemenea timp de peste 30 de ani pastorul senior al bisericii First Baptist din Atlanta, Georgia, care numara 15000 de membri.

Dr. Stanley este licentiat in arte la Universitatea Richmond, licentiat in teologie la Southwestern Theological Seminary, obtinand masteratul si doctoratul la Luther Rice Seminary. A fost ales de doua ori presedintele Southern Baptist Convention si este autorul mai multor carti, incluzand cele mai bine vandute carti nominalizate de ziarul New York Times: Finding Peace (Gasind pacea), God is in Control (Dumnezeu e in control), Walking Wisely (Traind cu intelepciune), When the Enemy Strikes (Cand dusmanul loveste) si Success God’s Way (Succes in felul lui Dumnezeu).