Secretele biruinței – Zac Poonen

lei16,00

Stoc epuizat

Descriere

Daca iti doresti cu adevarat sa traiesti o viata asemeni lui Isus, Dumnezeu va lasa o sumedenie de experiente asupra ta, pentru a te scapa de iubirea lucrurilor materiale, de cautarea slavei oamenilor si multe alte atitudini care nu au existat in viata lui Isus.
Dumnezeu nu te va obliga sa mergi pe aceasta cale, daca nu vrei cu adevarat. Daca esti multumit cu o viata mediocra, fara biruinta, pe care multi credinciosi din jurul tau o traiesc, El te va lasa sa-ti traiesti viata.
Dar daca insetezi dupa tot ce are Dumnezeu mai bun pentru tine, El se va ocupa de tine cu strictele, va taia orice tumoare care te ruineaza, si va distruge toti idolii care te corup. El va ingadui sa vina asupra ta suferinta, dezamagirea, pierderile, naruirea sperantelor, umilirea, criticile neadevarate etc, pentru a te aduce la un nivel stabil – unde nu mai poti fi zguduit.
Atunci vei ajunge sa nu-ti mai pese daca esti bogat sau sarac, criticat sau slavit, onorat sau dezonorat. Luand parte la moartea lui Isus fata de tot ce inseamna lumea aceasta, viata ta este mai mult ca a lui Isus, ceea ce iti da dreptul sa umbli pe acest pamant ca un rege.
Iti doresti o astfel de viata? Citeste mai departe…