Prin har pană la marginile pământului – George Verwer

lei15,00

Stropi de înțelepciune

Descriere

Accepta-ti zdrobirea si experimenteaza atingerea lui Dumnezeu

Viata este o combinatie uimitoare de victorii si infrangeri, de succese si esecuri, de bucurie si durere, de pace si lupte, de fericire si zdrobire. Dar viata in Isus ne asigura biruinta finala asupra tuturor lucrurilor. Aceasta carte relateaza si evalueaza modul in care, in ciuda tuturor suisurilor si coborasurilor, vietile care Ii sunt dedicate lui Isus isi pot continua cursul, urmand scopurile Sale.

Alegerea noastra de a umbla cu Domnul si de a-I sluji ne va aduce atat experiente placute, cat si experiente neplacute. Dumnezeu raspunde rugaciunilor, dar nu toate rugaciunile vor primi un raspuns asa cum ne dorim noi. Biruinta este privilegiul nostru, dar nu toate infrangerile noastre aparente pot fi sterse din trecutul nostru. In vietile noastre vor aparea cu siguranta si obstacole, dar atotsuficienta lui Dumnezeu ne va ajuta sa le depasim pe toate.

“Trebuie sa ne continuam alergarea, avand privirea atintita spre Mantuitorul, Domnul Isus Cristos. Haideti sa acceptam suferinta si durerea si sa le permitem sa ne faca oameni mai buni pentru gloria Lui”, spune George Verwer, dand multe exemple din viata sa reala si din cei 52 de ani de lucrare.

“Continutul acestei carti arata ceea ce a invatat George de-a lungul a peste 52 de ani de lucrare, iar toti cei care o vor citi vor fi expusi unui mesaj extrem de revolutionar din partea lui Dumnezeu pentru zilele noastre.” — Dr. Joseph Dsouza, presedinte al OM India Group of Ministries.