Meditații zilnice – Wim Malgo

lei19,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Wim Malgo, sotul meu, alaturi de care am avut o casnicie fericita timp de 43 de ani, a fost – pot sa o spun cu certitudine – un slujitor devotat al lui Dumnezeu. Din al 27-lea sau an de viata, mai exact din prima zi dupa cununia noastra, pana in ultima zi a vietii sale, s-a dedicat cu totul in slujba marelui sau Stapan. Aceasta slujire a cunoscut, daca vreti, trei etape distincte:
Mai intai, Wim a fost un evanghelist convins, avand o singura pasiune: sa castige suflete pentru Mielul divin. In anii ’50 Dumnezeu i-a incredintat o prima lucrare: emisiunea radio din anul 1955, din care a derivat mai apoi Misiunea “Strigatul de la Miezul Noptii”. Pe urma, Domnul i-a pus o a doua lucrare pe inima, si anume aceea de a raspandi mesajul Evangheliei pacii si de a-i indemna pe toti copiii Domnului sa traiasca o viata de credinta asa cum El Insusi o cere: “Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant” (1 Petru 1, 16). Intrebarea “De ce atatia crestini nu-si sfintesc umblarea cu Domnul in viata de zi cu zi?” l-a preocupat intens. Bazata pe vestirea mantuirii s-a cristalizat incet a treia etapa a slujirii sale, si anume vestirea momentului glorios al revenirii lui Isus si talmacirea profetiei biblice. El a fost unul dintre cei ce au strigat: “Domnul vine! Pregatiti-va!”
“Urmariti pacea cu toti si sfintirea, fara care nimeni nu va vedea pe Domnul” (Evrei 12, 14).
Wim Malgo a lasat in urma sa o mostenire literar-crestina valoroasa, bogatie din care a fost alcatuita aceasta carte devotionala. Vreau sa subliniez ca ea nu trebuie sa inlocuiasca Biblia, ci mai degraba trebuie sa trezeasca in cititor dragostea fierbinte pentru Cuvantul lui Dumnezeu si dorinta tot mai aprinsa de a citi si de a studia singur Sfanta Scriptura.
Meditatiile zilnice, intentional nu foarte lungi, au fost redactate in urma multor rugaciuni. De asemenea, in spatele acestei lucrari se ascunde o munca uriasa. Le multumesc din inima tuturor celor care au ajutat in vreun fel sau altul la aparitia acestei carti.