Inimă neînfricată – John Eldredge

lei36,00

Descriere

CE AR FI DACĂ…?

Dacă ai avea permisiunea să faci ceea ce îți dorești cu adevărat, ce ai face? Nu îți pune problema cum vei face ceea ce îți propui; asta ți-ar reteza din start toate visurile. „Cum?” este o întrebare a necredinței.

„Cum” aparține de domeniul lui Dumnezeu. Dacă ai putea să faci ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna, care ar fi acel lucru?

Fiecare bărbat a fost odată un copil. Și fiecare băiat are visuri, visuri mari: visează să fie erou pentru cineva, să-i altoiască pe băieții răi, să facă isprăvi mari și să o salveze pe Frumoasa lui din orice primejdie. Și fiecare fată are visuri: să fie eliberată din castelul captivității de Prințul ei, să trăiască cea mai extraordinară poveste de iubire și să se știe Frumoasa visurilor lui.

Dar ce se întâmplă cu aceste visuri când ne facem mari? Dacă ești familiar cu ce se întâmplă în majoritatea bisericilor, privește în jur și pune-ți întrebarea: Ce înseamnă să fii deopotrivă bărbat și creștin? Nu este nicio îndoială: Trebuie să recunoști că astăzi creștinul este… plictisit.

În Inimă neînfricată, John Eldredge te invită să-ți descoperi inima modelată după asemănarea unui Dumnezeu plin de pasiune și să-L întâlnești pe Dumnezeul care a creat-o și a pus-o în tine și care ți-a făcut această chemare: VINO, TRĂIEȘTE CE ȚI-AM PREGĂTIT!

JOHN ELDREDGE este fondatorul și directorul programelor „Inimi răscumpărate“ și autorul a numeroase cărți, printre care Mută munții și Vânătoarea de lei.
El adoră viața în Munții Stâncoși, pentru că aici își poate împlini și celelalte pasiuni, printre care pescuitul la muscă, alpinismul și caiacul-canoe pe râurile din Vest.
John este căsătorit cu Stasi, alături de care a scris cartea Captivantă. Ei locuiesc în Colorado împreună cu fiii lor, Samuel, Blaine și Luke.