Îndrăznește să trăiești – Max Lucado

lei30,00

Descriere

S-ar putea intampla din nou?

Sper cu toata puterea sa fie asa. Noua ni s-a dat o sansa… ocazia de a trai o viata care sa aiba un impact in vremuri tulburi. Cum ar fi daca am profita de ea? Cum ar fi daca am da lumii din nou speranta? Ce planuri avem pentru viata noastra?

Merita sa incercam, nu crezi?

Max Lucado este unul dintre cei mai renumiti autori de literatura motivationala. A scris aproxi¬mativ 100 de carti, publicate in peste 80 de mili¬oane de exemplare, cele mai multe bestselleruri. Revista Christianity Today l a numit „Pastorul Americii“, iar Reader’s Digest l-a prezentat drept „Cel mai bun predicator din America“. Lucado este pastor al Oak Hills Church din San Antonio, Texas si participa ca invitat la diverse emisiuni televizate.

Max Lucado este un pastor cu talent de scriitor si un scriitor cu inima si penita de poet. Ii place sa modeleze propozitii memorabile si insufletitoare. Tabloul activitatii sale scriitoricesti imbina lirismul usor si realismul profund, prezentand cu maiestrie o tapiserie de povestiri aducatoare de speranta si propagand cu o voce puternica crestinismul autentic.

Max Lucado si sotia lui, Denalyn au trei fete, doua dintre ele sunt implicate in activitati cu caracter cultural-crestin, iar una in activitatea editoriala.