Grija pentru suflet – John Ortberg

lei32,00

Stoc epuizat

Descriere

Cand te-ai gandit ultima data la starea sufletului tau?

Tu esti o fiinta spirituala nemuritoare, care are un destin etern in marele univers al lui Dumnezeu.

Sanatatea sufletului nu se rezuma la a fi sau nu mantuit. Ea constituie fundamentul pe care se intemeiaza tot restul fiintei umane. Vigoarea sufleteasca face deosebirea intre o credinta profunda, plina de pasiune, si credinta lipsita de speranta, neautentica.

In aceasta era a materialismului si consumerismului, cand cei multi cauta sa-si cumpere fericirea, multe suflete raman infometate si lipsite de vigoare, neimplinite de falsele idealuri ale bunastarii si statutului social. Preocupati doar de lucrurile trecatoare ale lumii, au neglijat partea nepieritoare a fiintei lor – si nu fara consecinte.

Anxietate. Depresie. Teama. Singuratate. Acestea sunt simptomele unui suflet care s-a desprins de sursa vietii. Asemenea, unei flori smulse din pamant, sufletul care se indeparteaza de Dumnezeu se ofileste.

Grija pentru suflet este modalitatea lui John Ortberg de a aduce in lumina acea parte din tine care este adesea subestimata si cel mai putin inteleasa. Scopul urmarit de el este sa arate ca sufletul tau nu este singur si ca ”viata cu Dumnezeu” este nu doar o idee buna, ci este singura cale de a gasi implinirea si libertatea care vin doar dintr-un izvor ceresc.

John Ortberg este autor, conferentiar si pastor al Bisericii Prezbiteriene din Menlo Park, California. A publicat mai multe carti, printre care: Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti, O dragoste mai presus de ratiune, Dumnezeu e mai aproape decat crezi, Credinta si indoiala, Cine este omul acesta?, Cand se incheie jocul, totul se intoarce in cutie, Eu, asa cum as vrea sa fiu.

John si sotia sa, Nancy, au trei copii.