Drumul spre casă – Bebe Ciaușu

lei25,00

Călătoria unui suflet mântuit spre gloria cerului

Descriere

Uneori ne copleseste atat de tare dorul de cer? De ce simtim ca am vrea sa ajungem acolo cat mai repede? Pentru ca acolo este adevarata noastra casa, spune pastorul si profesorul Bebe Ciausu. Aici, pe pamant, suntem doar „straini si calatori” (cf Evrei 11/13, 1 Petru 2/1), „Dar cetatenia noastra este in ceruri” (Filipeni 3/20). Aici avem doar o rezidenta temporara, in cer, insa, este resedinta noastra permanenta. Cand vom pleca acolo, nu va trebui sa ne luam bilete decat „dus”, pentru ca ne va placea atat de mult, incat nu vom vrea sa ne mai intoarcem niciodata aici (de fapt, nici nu vom mai putea).

Daca esti un crestin autentic, stiu ca iti este tare dor de adevarata ta casa si ca vrei sa ajungi acolo. Pentru tine, vesnicia va fi o speranta fara sfarsit, dar mai rabda putin. Ramai cu ochii atintiti spre cer, pentru ca „Cel ce vine va veni si nu va zabovi” (Evrei 10/37b). Ma rog pentru tine sa gasesti in aceasta carte speranta si incurajare pentru a continua sa mergi pe calea catre cer. Nu te lasa sedus de motelurile dragute de pe marginea drumului, ci continua sa mergi spre casa.

Daca nu esti un crestin autentic, daca nu ai o relatie personala cu Isus Cristos, e timpul sa incepi sa te gandesti foarte serios la acest lucru, pentru ca, altfel, pentru tine vesnicia va insemna un sfarsit fara speranta. Rugaciunea mea pentru tine este sa-L intalnesti pe Salvatorul Isus Cristos in paginile acestei carti, sa-L lasi sa-ti transforme viata si apoi sa incepi sa traiesti pentru gloria Lui.