Cu rezervorul gol – Wayne Cordeiro

lei33,00

Stoc epuizat

Descriere

„Aceasta lucrare e o resursa valoroasa pentru pastorii care adesea si-au neglijat sanatatea spirituala, fizica si emotionala, in procesul de slujire a celor din jur. Nu astepta sa experimentezi epuizarea, inainte de a citi aceasta carte.”

— Revista Preaching

„Experimentand eu insumi sindromul de epuizare profesionala, mai devreme in cariera mea, pot confirma tot ce a scris Wayne si in special faptul ca o asemenea criza poate aduce cu sine cresterea si maturitatea spirituala. Vreau sa-i incurajez in mod special pe pastorii mai tineri si pe liderii crestini care tocmai si-au inceput lucrarea sa asimileze bine cartea aceasta si sa urmeze sfatul ei intelept.”

— Archibald D. Hart, Ph.D., FPPR. Profesor senior de psihologie si decan emerit, Graduate School of Psychology, Fuller Theological Seminary

„Mai devreme sau mai tarziu, vom fi in situatia de a incerca sa inaintam cu rezervorul gol. E o situatie grea. Dar intelepciunea, transparenta si sfaturile chibzuite oferite de Wayne in aceste pagini ne pot scuti de multa suferinta. El ne arata ce putem face pentru ca tancul sa nu se goleasca… sau cum il putem reumple atunci cand s-a golit. Daca esti implicat in lucrare, trebuie sa citesti aceasta carte.”

— Larry Osborne, pastor senior, North Coast Church, Vista, CA