Călătorie fără bagaje – Max Lucado

lei25,00

Descriere

Eliberarea de poveri care n-au fost niciodată destinate să le porți.
Promisiunea din Psalmul 23

POȚI SPUNE CĂ TU NU RIDICI ȘI NU CARI DUPĂ TINE MĂCAR CÂTEVA BAGAJE?

Mai mult ca sigur că, chiar în dimineața asta ai făcut așa ceva. Undeva între primul pas pe care l-ai făcut când te-ai dat jos din pat și ultimul pas pe care l-ai făcut ieșind din casă, ai și apucat câteva bagaje. Te-ai apropiat apoi de banda rulantă pentru bagaje și le-ai pus pe ea. Banda rulantă nu este cea dintr-un aeroport; este cea din mintea ta. Și bagajele pe care le apuci, zi de zi deja, din reflex, nu sunt făcute din piele, sunt făcute din poveri.
Geamantanul vinei. Cufărul nemulțumirii. Un rucsac de îngrijorare și o geantă de amărăciune. Plus o servietă de perfecționism, o valiză de singurătate și o traistă de frică. Să nu te miri atunci că ești atât de obosit la capătul zilei. De unde ai putea cere ajutor? Ce-ar fi să privim la un vechi prieten, Psalmul 23…

Domnul este Păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic.
El mă paște în păsuni verzi, și mă duce la ape de odihnă,
îmi inviorează sufletul și mă duce pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.
Chiar de-ar fi să umblu prin valea umbrei nopții, nu mă tem de niciun rău căci Tu ești cu mine.
Toiagul și nuiaua Ta mă mângâie. Tu îmi întinzi masa în fața potrivnicilor mei,
îmi ungi capul cu undelemn și paharul meu este plin de dă peste el.
Da, fericirea și îndurarea mă vor însoți în toate zilele vieții mele și voi locui în Casa Domnului pană la sfârșitul zilelor mele.

Folosind versetele acestui Psalm ca pe un ghid, Max Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi.

Fie ca Dumnezeu să folosească acest psalm pentru a te elibera de poveri care nu au fost destinate niciodată să le porți!