Partea a doua a căsniciei – Claudia & David Arp

lei27,00

Descriere

Innoieste-ti dragostea!
Reinventeaza-ti casnicia!

Fa din restul casniciei tale perioada ei cea mai frumoasa!

Copiii tai sunt plecati sau pleaca in curand de acasa. Este timpul sa te concentrezi din nou asupra viitorului tau si in special asupra casniciei tale. Ce iti rezerva cea de-a doua jumatate a ei?

Claudia si David Arp vin cu raspunsuri si ajutorul practic in aceasta carte inovatoare. Folosindu-se de studiul lor facut pe sute de cupluri care traverseaza “partea a doua a casniciei”, sotii Arp dezvaluie opt provocari maritale cu care se confrunta orice casnicie de lunga durata si prezinta strategii si exercitii pentru abordarea fiecareia dintre ele.

Marea veste buna este ca cea de-a doua jumatate a casniciei poate fi intr-adevar cea mai fericita perioada din viata noastra – o adevarata luna de miere – iar aceasta carte cuprinde “instructiunile de utilizare”.

“Partea a doua a casniciei” este un material de o importanta critica de care au nevoie toti cei care vor sa se pregateasca pentru perioada cuibului gol. Sotii Arp au trasat drumul spre adevarata “jumatate mai buna” a casniciei – ce e mai bun urmeaza de-acum incolo. Primul pas este sa cumperi aceasta carte. Cel de-al doilea – sa faceti o plimbare impreuna!