Până la capăt – Craig Groeschel

lei23,00

Descriere

„PANA LA CAPAT”
INSEAMNA SA OBTII ACUM CEEA CE DORESTI DE LA SEXUL OPUS… SI SA PLATESTI MAI TARZIU

A SOSIT TIMPUL SA REDEFINIM EXPRESIA

Vezi adesea casnicii destramate. Chiar si realtii despre care ai crezut ca sunt imbatabile nu dureaza. Cupluri ce pareau sa aiba in fata un viitor promitator se dizolva in acidul egoismului, al neintelegeri sau infidelitatii… sau se vestejesc intr-o lipsa de iubire cenusie si rece. Nu e de mirare ca pentru generatia noastra „a obtine ceea ce doresti” a devenit un substitut pentru iubire, iar neincrederea in casatorie reprezinta noua normalitate.
Asadar ce e de facut daca iti doresti o casnicie care nu doar supravietuieste, ci chiar infloreste? Una care nu are doar un inceput romantic, ci si un sfarsit magnific?
Raspuns: Incearca altceva.

SFATURI PRACTICE PENTRU NOUA GENERATIE CU PRIVIRE LA DRAGOSTE, SEX SI DESPRE CUM SA TRAIASC FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI

Fie ca doar te gandesti la casatorie, fie ca esti pe punctul sa te casatoresti sau chiar esti casatorit/casatorita de ceva vreme si doresti sa-ti reinnoiesti relatia cu partenerul de viata, aceasta carte iti poate fi de folos. „Pana la capat” te va indruma spre alegerile si angajamentele pe care trebuie sa le faci acum pentru a construi o relatie durabila si inaltatoare punandu-L pe Dumnezeu pe primul loc.
Printr-o abordare practica si deschisa a problemelor legate de sex, prima intalnire, iertare si comunicare, Craig te ajuta sa te pregatesti pentru si sa traiesti o relatie care da intelesuri noi, pline de speranta ideii de a fi „pana la capat” alaturi de persoana pe care o iubest.