În căutarea ginerelui potrivit – Voddie Baucham Jr.

lei28,00

Stoc epuizat

Descriere

Ce vei spune … in momentul cand tanarul cu palmele asudate si limba inclestata de emotii iti va cere fiica de sotie? Ce calitati ar trebui sa-si cultive inainte de a-si uni destinul cu al fiicei tale?

Din fericire, Dumnezeu ne arata clar in Scriptura care este rolul unui sot/tata in familie, iar Voddie Baucham il ilustreaza prin 10 trasaturi pe care ar fi de dorit sa le intruneasca un cap de familie. Acestea sunt de un mare interes pentru parintii care au fete si cauta un ginere potrivit, dar le sunt de folos si parintilor care au baieti si doresc sa creasca tineri potriviti pentru rolul menit lor de Dumnezeu.

„Voddie Baucham considera ca tatii au o mare raspundere fata de fiicelor lor, de a le oferi protectie si indrumare inainte de casatorie. Si daca nu veti fi de acord cu absolut tot ce scrie in aceasta carte, tot veti fi castigati citind aceste invataturi practice si utile. Ca tata a doua adolescente, vreau sa tin aceasta carte la indemana.”
Andreas Köstenberger,autorul cartii God, Marriage and Family

Voddie Baucham jr este sot, parinte, pastor, profesor si plantator de biserici. Printre cartile scrise de el se numara The Ever Loving Truth, Family Driven Faith si Family Shepherds. Slujeste ca pastor la Grace Family Baptist Church din Spring, Texas. A predat si a conferentiat la mai multe facultati crestine din SUA. Este casatorit cu Bridget de peste 25 de ani si au impreuna o familie numeroasa.