Familii pentru Rai – Augustin Cornel Miclea

lei24,00

Descriere

Printre publicattile profane care ne inconjoara, lumina tiparului saluta intotdeauna cartile aparute in lumina lui Dumnezeu. Un astfel de salut in bucuria Duhului Slant, care calauzeste spre tot ADEVARUL, il adresam si noi la aparitia cartii “Familii pentru cer”, a fratelui pastor Cornel Miclea de la Huedin.
De mare folos credem ca vor fi si indemnurile din capitolul “Intrebari actuate si raspunsuri biblice”, unde sunt tratate probleme frecvente cu care se intalnesc membrii comunitatilor noastre. Cartea ce tocmai o ai in mana poate sa te invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea infelepciune in pregatirea familiei tale pentru cer. O recomand fara rezerve tuturor familiilor, in special tinerilor, care au raspuns la intrebarile lor in cartea aceasta.
Dumnezeu sa-i rasplateasca autorului pentru munca duhovniceasca depusa, iar cititorilor de hrana divina scrisa, dimpreuna cu familiile lor, sa le fie calauza catre RAI, locul unde Dumnezeu ne asteapta sa Ii facem “o vizita cat vesnicia”.

— Stefen Sana – Directorul Fundatiei Emanuel

Instrainarea omului de Divinitate a transformat familia intr-o institute bazata doar pe un contract scris intre doi parteneri, uneori chiar de acelasi sex, iar dragostea jertfitoare a fost inlocuita in cuplu de dragoste carnala, trecatoare. Nu este de mirare ca zilnic se fac si se desfac contracte maritale, asemenea celor din domeniul afacerilor, iar uneori contractele sunt ignorate, cuplurile preferand convietuirea in concubinaj fara binecuvantarea lui Dumnezeu.
Lumina care vine din Duhul ce da putere de viata Sfintei Scripturi se degaja din plin si din cartea lui Cornel Miclea, jalonand foarte clar drumul spre cer si pentru familia zilelor noastre, pentru familiile tuturor celor care doresc sa traiasca in comuniune cu Dumnezeu aici pe pamant si pentru vesnicie.
Fara sa o spuna explicit, cartea lui Cornel Miclea ne aduce aminte de faptul ca marturia noastra a crestinilor trebuie sa inceapa din familie, in relatii cu cei mai apropiati, apoi sa se rasfranga ca o binecuvantare peste cei in mijlocul carora ne-a asezat Dumnezeu.

— Viorel Horea Tantas – scriitor