De ce pro-viață? – Randy Alcorn

lei14,00

Descriere

In cadrul dezbaterii privind avortul sunt multe in joc. Daca aparatorii dreptului la alegere au dreptate, atunci sunt puse in pericol libertati pretioase. Daca aparatorii dreptului la viata au dreptate, atunci multi copii nevinovati sunt privati de dreptul cel mai elementar – viata. Desi mesajele publicitare lipite pe masini abunda, faptele sunt rareori expuse.

Avem nevoie de raspunsuri clare la problemele centrale pe care le ridica dezbaterea avortului. Pentru acele femei care au avut deja un avort sau pentru cele care se gandesc sa opteze pentru unul, pentru aparatorii dreptului la alegere, ca si pentru cei aflati in cumpana, cartea De ce pro-viata? ofera raspunsuri la aceste intrebari, intr-o maniera concisa, directa si neofensatoare.

Nicio chestiune nu produce asa dezbinare si neintelegeri cum produce chestiunea avortului. Multi considera ca avem de ales intre a ajuta femeile si a ajuta copiii. Aceasta carte arata cat de important este sa ajutam ambele tabere. Intr-un mod concis si fara sa ofenseze, Randy Alcorn ofera raspunsuri clare, pline de compasiune, la chestiunile importante pe care dezbaterea avortului le ridica.

Randy Alcorn este cercetator si autor de exceptie, avand publicate peste treizeci de carti. Printre lucrarile sale se numara Legea rasplatirilor , 50 de zile despre cer, Banii, posesiunile si vesnicia, Raspunsuri pro-viata la argumente pro-alegere. Romanul sau In sfarsit acasa a primit trofeul Gold Medallion pentru literatura crestina.Este tatal a doua fete casatorite, Karina Franklin si Angela Stump, si locuieste in Gresham, Oregon, cu sotia lui, Nanci, care ii este si cel mai bun prieten. De asemenea, sunt fericitii bunici a patru nepotei. Autorul este fondatorul si directorul organizatiei Eternal Perspective Ministries.