Pomul comorii – John & Cindy Trent, Gary & Norma Smalley

lei65,00

Stoc epuizat

Descriere

Va invitam la o aventura alaturi de patru animale care intruchipeaza cele patru tipuri principale de personalitate: leul, conducatorul innascut, care preia conducerea in orice imprejurare si salveaza situatia (de cele mai multe ori), castorul, perfectionistul care face totul cu timp dar de calitate, foca, avand drept motto al vietii: „sa ne simtim bine“ si care ii molipseste pe toti prin optimismul ei si, in fine, cainele, recunoscut pentru loialitatea sa neclintita si sensibilitate la nevoile altora. Aventura se incheie cu bine, dar premiul cel mai mare a fost sa lucreze impreuna si sa invete sa foloseasca aptitudinile innascute.

De asemenea, cartea are un omolog pentru lumea adultilor (de fapt pentru „jungla lor“), Cele doua fete ale dragostei, care abordeaza aceste patru tipuri de personalitate la nivelul adultilor, teza cartii fiind ca dragostea autentica are doua fete, una tandra si una ferma. Va lasam sa descoperiti cum se imparte cele patru animale in aceste doua directii.

Parintilor din partea lui John si a lui Gary

Ce veti citi in continuare este povestea a patru prieteni care au aflat cat de mult au nevoie unul de celalalt. Daca veti privi mai atent, veti observa ca este povestea a patru tipuri diferite de personalitate si veti afla de ce fiecare tip este unic in felul lui.

In propriile noastre familii, cat si in sute de alte camine, am vazut cat de benefica este intelegerea trasaturilor de caracter ale celorlalti membri ai familiei. Animalele din aceasta carte ii vor invata, atat pe parinti, cat si pe copii, cat de important este fiecare tip de personalitate.

La sfarsitul cartii se afla un test de personalitate care va va fi de folos ca sa-i ajutati pe copii sa-si descopere trasaturile personalitatii. Cand veti citi cartea impreuna cu copiii dumneavoastra si veti completa chestionarul de la sfarsit, veti vedea atat familia dumneavoastra, cat si pe prieteni, intr-o lumina noua. Veti descoperi care este tipul dumneavostra predominant de personalitate: leu, foca, castor, sau caine.

Deci, daca caminul dumneavoastra seamana uneori cu o gradina zoologica sau, mai rau, cu o jungla, nu disperati. Exista sperante. Cand veti intelege trasaturile unice ale personalitatii membrilor familiei, mai ales pe cele ale copiilor, puteti sa incepeti sa sperati ca veti avea familia unita pe care v-ati dorit-o dintotdeauna.