Jocul cu copiii nu-i o joacă, vol. VIII – Ovidiu Blaj

lei8,00

Stoc epuizat

Descriere

PREFATA

Dragi copii,

Pentru noi este o placere sa pregatim acest volum an de an, iar pentru voi este de folos sa raspundeti la intrebari si sa rezolvati jocurile.
Am auzit ca v-au placut cardurile! Dar nu numai ca v-au placut, ci si ca v-au folosit in memorarea versetelor. Ce mare castig sa memorati Scriptura! Trecem cu totii deseori prin incercari: ce bine e sa stim cateva versete care sa ne incurajeze pe cale. Suntem alteori in dubiu: e bine sau nu e bine sa facem anume lucru? larasi Cuvantul lui Dumnezeu ne este de ajutor. Vin ispite… aici, ce sa mai vorbim! Va amintiti ca Domnul Isus i S-a impotrivit Satanei in cel mai eficient mod… adica apeland la Cuvantul lui Dumnezeu?
Veti avea bucuria sa primiti acest volum impreuna cu noul set de carduri. Pastrati-l mereu la voi si, cand aveti cateva minute de ragaz, scoateti cate un verset din pachet si memorati-l. Nu stiti niciodata, poate vreun coleg de-al vostru va fi curios sa vada ce cartonas frumos aveti si Dumnezeu va va da indrazneala sa ii spuneti mai multe despre Autorul acelor cuvinte.
Pregatiti-va temeinic pentru fiecare faza de concurs. Nu atat pentru ca “dusmanul” se pregateste si el, ci pentru ca este de dorit sa luati un loc fruntas.
Va dorim sa petreceti un timp cat mai placut si folositor in compania acestor cateva sute de intrebari si a jocurilor din carte. Va dorim cele mai alese binecuvantari.

Cu dragoste de Sus,
Autorul

Plus: Set de carduri cu versetele de memorat