Singurul drum spre nord – Erik Mirandette

lei28,00

14 500 km de noroi și vise

Categorii: ,

Descriere

Deserturi si jungla, rebeli si misionari, gloante si acte de curaj, rai si iad pe pamant – acestea sunt toate o parte a calatoriei reale, remarcabile a unui om prin treisprezece tari africane cu fratele lui si doi dintre cei mai buni prieteni.

Lupta lui Erik de-a lungul calatoriei credintei lui este la fel de captivanta ca si calatoria lui de-a lungul Africii. Singurul drum spre Nord ii conduce pe cititori pana la marginile lumii si pana in cele mai adanci unghere ale inimii umane pe care nu le vor uita niciodata.

In 2003, Erik a simtit o chemare puternica din partea lui Dumnezeu de a lasa pentru o vreme studiile la Academie si de a lucra intr-o misiune umanitara in Maroc. Dupa doi ani petrecuti acolo, Erik impreuna cu fratele lui si cu inca doi prieteni au decis sa strabata continentul african pe motociclete. Ultima oprire din calatoria lor a fost Cairo, unde o bomba sinucigasa a explodat, imprastiind o multime de schije. Explozia l-a ucis pe fratele lui Erik, i-a ranit pe prietenii lui, iar pe Erik l-a lasat insangerat in drum. Doctorii nu au crezut ca Erik va mai umbla vreodata. Dar el nu a renuntat la visul sau de a reveni la Academie. Si 14 luni mai tarziu, dupa ce a supravietuit exploziei, Erik s-a reintors in acest campus. Astazi isi incepe cu mandrie cariera de ofiter in cea mai mare academie de aviatie militara cunoscuta de catre om.
George W. Bush, fost presedinte al SUA