Ploaia de munte – Eileen Crossman

lei23,00

Descriere

“Multe teorii despre spriritualitate circula in lume, dar nu par sa faca vreo diferenta in jur. Dar am descoperit ca mesajul crucii lui Isus Hristos are putere. Cand lumina a patruns in launtrul meu, eram ca un om care fusese gata sa moara de sete, iar dintr-o data i-a fost oferit accesul la un izvor de apa rece… Aveam atat de multe de invatat! Era de parca Dumnezeu imi spunea: Tu imi ceri sa fac o lucrare mare intre populatia Lisu; Eu vreau sa fac o lucrare mare in tine insuti.”

James Fraser avea doar 22 de ani cand a abandonat o cariera promitatoare ca inginer si a plecat in China. A fost o dragoste la prima vedere pentru poporul Lisu din provincia Yunnan. Tot restul vietii a calatorit in saua calului, pe drumuri anevoioase de munte, ostenindu-se pentru a le duce vestea buna despre Hristos.

Intesata cu scrisori personale, situatii amuzante si istorisiri magnifice despre viata de misioanr in China, aceasta biografie superba scrisa de fiica sa se remarca prin purtarea de grija necontenita a lui Dumnezeu si puterea Sa impotriva intunericului.

Eileen Fraser Crossman, cea de-a doua fiica a lui James si Roxie Fraser, este absolventa a Universitatilor din Oxford si Londra. Impreuna cu sotul ei preda in diferite scoli crestine. In prezent locuiesc in Massachusetts.