Dumnezeu m-a găsit în Los Angeles – Jose Vicente Rojas

lei7,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

“Nepromitator” era cuvantul care definea copilaria lui Jose Rojas. Nascut intr-o familie cu probleme, Jose a crescut intr-o permanenta groaza de scandalurile tatalui sau beat. “Mama, unde am gresit? De ce tu si tata va certati atat de mult din cauza mea?”

Dar lucrurile merg din rau in mai rau. La scoala, copiii radeau de accentul sau si il necajeau, strigandu-l “sconcs” si “mexican murdar”.

Mama lui il striga “visatorul meu”.

Apoi, familiei Rojas i-au iesit in cale niste urmasi ai unui tamplar evreu. Unii dintre ei au vazut ceva extraordinar in Jose—pe vremea aceea ucenic tapiter. L-au incurajat si… s-au rugat cu el.

Jose a ajuns sa invinga dezavantajul pe care-l avea din cauza notelor proaste si a dezinteresului pentru scoala. A conceput o strategie pentru lucrarea cu tineretul, care are la baza nimic altceva decat dragostea si rugaciunea. Urmati-l in lucrarea pe care o face pe strazile din Fresno, unde devine tinta unei bande care ii distruge locuinta, sau urmati-l la intalnirile pe care le are cu presedintele Statelor Unite. Astazi, este chemat sa predice in diferite locuri din lumea intreaga, fiind in acelasi timp, la rabdul lui, mentor altora.

Intre timp, tatal sau a devenit o prezenta placuta si plina de har in casa familiei Rojas.