C. H. Spurgeon: Predicatorul poporului – Peter Morden

lei19,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Aceasta biografie motivatoare si revelatoare realizata de Peter Morden prezinta istoria realizarilor lui Spurgeon dincolo de amvon, prin lucrarea sociala si preocuparea pentru formarea pastorilor, impreuna cu mostenirea ce dainuie la Spurgeons (initial Spurgeon s Child Care) si Spurgeons Theological College.
— David Coffey, presedintele al Aliantei mondiale baptiste, administrator al Colegiului Spurgeon
La inmormantarea sa, Spurgeon a fost numit Printul predicatorilor, dar el este de asemenea cunoscut pentru mult mai mult decat atat… Deci, cine a fost cu adevarat omul din spatele titlurilor? Era diferit in viata privata fata de modul in care aparea in public? Cum era viata lui de rugaciune si atitudinea sa fata de Biblie? A avut propriile sale slabiciuni si cum le-a depasit? Toate aceste intrebari sunt explorate in excelenta carte a lui Peter Morden.
Pentru a te ajuta in calatoria in urma careia vei descoperi mai multe despre Spurgeon si, in cele din urma, despre Domnul Isus, exista sectiuni la finalul fiecarui capitol care te vor provoca si te vor incuraja.
Peter Morden preda istoria bisericii si spintualitate la Spurgeon s College din Londra, Anglia si este membru al Consiliului Aliantei Mondiale Bantiste. A slujit ca pastor senior la Biserica Baptista Shirley, Solihull. Este casatorit cu Anne si au doi copii, Rachel si Joseph.