Cine L-a creat pe Dumnezeu? – Ravi Zacharias & Norman Geisler

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre credinta crestina

In cautarea ta personala dupa adevar, trebuie sa stii ce crezi si de ce crezi lucrurile respective. Cine L-a creat pe Dumnezeu? iti pune la dispozitie raspunsuri accesibile la peste 100 de intrebari frecvente de apologetica. Datorita contributiilor unora dintre cei mai buni apologetic evanghelici, acest ghid constituie un material absolut essential pentru crestinii care doresc sa-si inteleaga credinta sis a vorbeasca despre ea intr-un mod intelligent.

PARTEA INTAI contine raspunsuri la intrebari dificile despre credinta crestina, cum ar fi:

– Cine L-a creat pe Dumnezeu?
– Cum poate sa existe un singur Dumnezeu in trei Persoane?
– Care este scopul ultimo pentru care Dumnezeu permite existenta raului?
– Care este originea Universului?
– Cat de lungi sunt zilele creatiei descrise in Genesa?
– A inviat Isus din morti cu adevarat?
– Sunt marturiile despre viata lui Isus credibile?
– Contine Biblia greseli?

PARTEA A DOUA contine raspunsuri la intrebari dificile despre alte religii si credinte, printre care Islamul, Mormonismul, Hinduismul, Meditatia transcedentala, Yoga, reincarnarea, Budismul si Islamul negrilor. Povestirile relevante, intrebarile pentru meditatie si discutii si o lista ampla cu resurse pentru studiu aprofundat, te ajuta sa fii pregatit sa dai raspunsuri bine gandite la intrebarile prin care ti se cere “sa dai socoteala de nadejdea care este in tine”.

Ravi Zacharias este un cunoscut apologet, vorbitor si scriitor. Emisiunea sa de radio, Let My People Think, se transmite la mai bine de 1000 de posturi dub kyne, este autorul mai multor carti, printre care Poate omul sa traiasca fara Dumnezeu si Isus intre alti Dumnezei si coeditor al Este Biserica ta pregatita?, carte care insoteste prezentul volum.

Norman Geisler este presedinte al Southern Evangelical Seminary si autorul a peste o suta cincizeci de carti, printre care Decide for Yourself, Baker Encyclopedia of Apologetics si When Skeptics Ask, si coeditor al Este Biserica ta pregatita?