Biblia de studiu pentru copii

lei130,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Poate te intrebi de ce numim aceasta carte Biblia de studiu pentru copii. In Biblie, focul este deseori un simbol al prezentei si puterii lui Dumnezeu. In Vechiul Testament, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise dintr-un tufis arzand. Iar Dumnezeu, Si-a calauzit poporul prin pustie sub forma unui stalp de foc.

Dinainte ca Isus sa paraseasca pamantul dupa invierea Sa, El le-a spus urmasilor Lui ca-L va trimite pe Duhul Sfant sa le dea puterea de a-L sluji. Acea promisiune s-a implinit in Ziua Cincizecimii cand, vuind precum un vant puternic, Duhul Sfant a umplut instantaneu, cu prezenta Sa, casa in care se aflau ucenicii. Oamenii au inceput imediat sa vorbeasca in limbi necunoscute si ceea ce semana cu niste flacari s-a asezat pe capetele celor prezenti acolo. Desi semnul de foc a fost prezent doar in acea zi speciala, puterea spirituala pe care Dumnezeu a dat-o in Ziua Cincizecimii este disponibila si in zilele noastre.

Notele din aceasta Biblie se bazeaza pe convingerea ferma ca si copiii care cred astazi in Dumnezeu pot experimenta aceeasi puterea a Duhului Sau Sfant care Si-a facut prezenta pentru prima oara in Ziua Cincizecimii. Noi ii numim pe acesia COPIII CREDINCIOSI ai lui Dumnezeu. Ei traiesc pentru a-L sluji pe Dumnezeu si a-I arata dragostea lor. Puterea Lui extraordinara ii schimba din copii obisnuiti in COPII CREDINCIOSI neobisnuiti. Am creat aceasta Biblie pentru a oferi instrumente care sa-i ajute pe copii sa fie umpluti, in inimile lor, cu focul puterii extrarodinare a lui Dumnezeu. Fie ca orice copil care citeste aceasta Biblie sa devina un COPIL CREDINCIOS.