Karen Kingsbury

Drumul spre Rusalii, de Samuel Chadwick Yes 12.00 ron
Loading Updating cart…

Am scris si am predicat mult despre Duhul Sfant deoarece cunoasterea Lui a fost faptul vital al experientei mele. Datorez totul darului Rusaliilor. L-am primit cand nu îl cautam. Eram în lucrarea Tatalui meu ceresc, cautand mijloace prin care sa pot face lucrarea la care El ma chemase si ma trimisese, si în cautarea mea am dat peste un proroc, am auzit o marturie si am început sa caut ceva ce nu cunosteam. Stiam ca era un lucru mai mare decat cunoscusem eu vreodata. A venit pe cand eram la datorie, într-un moment hotarator de ascultare. Cand a venit, nu-mi puteam explica ce se întamplase, dar eram constient de lucruri negraite si pline de slava. Unele rezultate au fost imediate. O pace adanca, o bucurie care-mi dadea fiori, si un nou sentiment de putere au venit în sufletul meu. Mintea mi-a fost înviorata. Fiecare putere a fost vitalizata.

Tragedie in Biserica, de A.W. Tozer Yes 12.00 ron
Loading Updating cart…

Puteti scrie pe o hartie acest lucru ca fiind un adevar general valabil: Nu conteaza ce face un om, nu conteaza cat de prosper pare sa fie într-un anumit domeniu, daca Duhul Sfant nu este Vitalizatorul suprem al activitatii lui, atunci totul se va prabusi cand va muri. Probabil ca cel mai trist lucru în aceasta privinta este faptul ca acest om poate fi cinstit la moartea sa pentru talentele si abilitatile sale, însa, în acea zi mareata cand Domnul nostru va judeca lucrarea fiecarui om în parte, el va afla adevarul. Tot ceea ce este lucrarea lui proprie, realizata prin talente proprii, nu va fi nimic altceva decat lemn, fan si trestie.
Cei care ma cunosc, probabil nu ma considera un om prea vesel. Dar, slava lui Dumnezeu, cunosc ceva despre adevarata bucurie a Domnului si cred ca ar trebui ca noi sa fim un popor vesel.

Greseala lui Tom Watkins, de Emma Leslie Yes 7.00 ron
Loading Updating cart…

In zilele noastre ale eticii situationale, aceasta carte ofera oportunitatea excelenta de a cimenta in mintea copiilor faptul ca numai prin ascultare de adevar se ajunge la dobandirea unui caracter nobil si demn. Evenimentele si lectiile acestei povestiri vor avea un efect semnificativ si chiar etern asupra multor cititori tineri.

Eliberat, de Karen Kingsbury Yes 28.00 ron
Loading Updating cart…

Holden Harris are optsprezece ani si este prizonier in inchisoarea autismului. Insa in ciuda faptului ca nu vorbeste si face anumite gesturi ciudate, Holden se simte foarte bine si e normal din punct de vedere social — dar asta doar in interior, in lumea lui proprie. In realitate, la scoala e ridiculizat de colegii care vad doar ca Holden e foarte diferit ei.
Ella Reynolds face parte din grupul celor populari din liceu. Viata ei pare perfecta: e majoreta si a obtinut rolul principal din piesa de teatru a liceului. Cand il surprinde pe Holden ca o asculta cantand in timpul unei repetitii, se simte atrasa de el… de felul in care el e atras de muzica. Apoi Ella face o descoperire tulburatoare: in copilarie, ea si Holden fusesera cei mai buni prieteni.
Suparata de faptul ca Holden e tinta batailor de joc si ingrozita de indiferenta colegilor ei, Ella decide sa ia atitudine impotriva grupului liceenilor privilegiati si populari, printre care se numara si prietenul ei, Jake.

Scena a doua – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

O ispita periculoasa, o hotarare de nestramutat si un vis nepieritor…

Scena a treia – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

O poveste despre inimi zdrobite, succese stralucite si noi inceputuri.

Scena a patra – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

O poveste despre speranta, inimi frante si cautarea unui final fericit.

Scena intai – Seria “Deasupra liniei”, de Karen Kingsbury Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

Trei ani au trecut ca gandul, doi prieteni foarte buni si un vis incredibil…

Vara, de Karen Kingsbury Yes 32.00 ron
Loading Updating cart…

O incercare a credintei, o vreme a sperantei si zile nesfarsite de dor

 UN NOU INCEPUT

Dayne Matthews, actorul de la Hollywood, si Katy Hart s-au casatorit si locuiesc in Bloomington, Indiana. Dayne a gasit o solutie pentru scenele de dragoste din fata aparatului de filmat — el doreste ca Katy sa joace rolul principal feminin in urmatorul sau film. Katy obtine rolul si este distribuita alaturi de celebrul ei sot. Povestea implinirii visului unei fete din provincie nu poate fi ignorata de mass-media si, in incercarea de a le face pe plac reprezentantilor acesteia, cuplul accepta sa apara intr-un reality show de douasprezece episoade. Acesta pare compromisul perfect, insa la terminarea filmarilor Dayne si Katy descopera fisuri in casnicia lor. Acum au in fata un viitor nesigur si poate chiar sfarsitul a tot ceea ce este cu adevarat important pentru ei.

O VARA DE NEUITAT

Familia Baxter se bucura pentru ca si Ashley si Kari sunt insarcinate, dar la ecografie se descopera ca unul dintre copilasi are o problema. Zile de vara trec si surorile se roaga pentru o minune, in timp ce cauta sa faca fata inimaginabilului. In aceasta perioada critica ei toti trebuie sa invete ca Dumnezeu este stapan pe situatie si ca va fi cu ei, indiferent de rezultat.

O DESPARTIRE EMOTIONANTA

Sotii Flanigan continua sa se apropie de singura lor fiica, dar cu toate acestea lui Bailey ii e greu sa isi gaseasca drumul in tumultul framantarilor adolescentei. Prietenia ei cu Cody Coleman — tanarul chirias care locuieste la ei — devine tot mai stransa in aceasta vara, dupa absolvirea lui. Dar, inrolandu-se in armata, Cody trebuie sa isi ia ramas bun de la familia pe care a ajuns sa o iubeasca si de la fata pe care nu o va uita niciodata.

O poveste despre nemarginita credinciosie a lui Dumnezeu si despre  fagaduinta unor noi inceputuri.

O poveste despre nemarginita credinciosie a lui Dumnezeu si  despre incercarile si triumfurile acestei veri de neuitat.

KAREN KINGSBURY este la ora actuala cea mai buna autoare crestina de bestselleruri din America. Are la activ mai bine de treizeci de titluri de fictiune care schimba viata oamenilor, publicate in aproape patru milioane de exemplare. Numita “Regina fictiunii crestine” de catre revista Time, Karen primeste sute de scrisori pe saptamana si isi considera cititorii prieteni. Fictiunea ei a transformat-o intr-una din naratoarele preferate ale Americii.

Divin Yes 29.00 ron
Loading Updating cart…

La rascruce de drumuri in viata ei, o singura putere a eliberat-o pe Mary si i-a oferit o viata de dragoste si speranta. O putere ce nu putea fi decat divina.
Mary Madison a fost un copil care a trait orori inimaginabile, o tanara pe care societatea ar fi vrut sa o dea uitarii. O putere divina a eliberat-o pe Mary, pentru a aduce un mesaj transformator de speranta si dragoste femeilor maltratate si abuzate ce traiesc in tenebrele capitalei natiunii.
Mary este o femeie educata, o femeie rascumparata, o voce puternica in Washington, D.C. — atat in opinia elitei politice, cat si a celorlalte femei ca ea. Dar ea are un trecut rusinos din perspectiva societatii. Experientele prin care a trecut au produs in ea o teama paralizanta, necredinciosie, dependenta de droguri si promiscuitate. La rascruce de drumuri in viata ei, o singura putere a eliberat-o pe Mary si i-a oferit o viata de dragoste si speranta. O putere ce nu putea fi decat divina.
Bunica lui Mary, Peggy Madison, si-a petre-cut viata rugandu-se pentru nepoata ei. Peggy se tine cu tarie de convingerea ca Dumnezeu are un plan special pentru Mary.
Emma Johnson, o tanara mama care cauta sa scape dintr-o relatie abuziva, se intreaba daca mai exista speranta pentru ea si fetitele ei. Se simte disperata, zdrobita si neiubita, asa ca este tentata sa comita un gest necugetat. Dar Mary Madison ii prezinta cea mai extraordinara dragoste posibila, o dragoste mai mare decat si-ar fi imaginat oricare dintre ele.

Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »