Erwin W. Lutzer

Nici un loc unde sa plangi, de Doris VanStone si Erwin W.Lutzer

Poate ai citit prima carte scrisa de Dorie, Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni, si ai reusit sa desprinzi din continutul ei puterea de vindecare a lui Dumnezeu, dar ai zis in inima ta: „Ea n-a fost niciodata abuzata sexual, asa ca vindecarea este posibila pentru ea, dar…” Dragul meu cititor, nu exista nici un fel de „dar…”. Nu exista rana pe care Dumnezeu sa nu o poata vindeca. In timp ce vei citi aceasta parte din viata lui Dorie, pe care n-a dezvaluit-o decat catorva prieteni intimi, vei regasi mereu si mereu confirmarea acestui adevar.

Este o istorisire greu de povestit. Dar, de dragul lui Isus si a poporului Sau, Dorie a fost gata sa-ti dea voie sa privesti in bezna camarutei ascunse a trecutului ei, pentru a descoperi felul în care Lumina Cuvantului a patruns acolo, aducand cu El aroma dulce a Dragostei supreme. Dorie este dovada vie a puterii lui Dumnezeu de a vindeca cele mai profunde rani si este o onoare pentru mine s-o îmbratisez ori de cate ori viziteaza familia organizatiei Precept. Te sfatuiesc sa citesti aceasta carte intr-o atitudine de rugaciune si sa pasesti alaturi de Dumnezeu avand credinta unui copil, la fel ca Dorie – si vei descoperi vindecarea, deoarece exista leac alinator si un mare Medic în Galaad. Kay Arthur

12.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Memorii, de Charles G. Finney

Trezirile trebuie sa creasca în curatie si putere, aaa cum creste si cunostinta. Convertitii din timpul apostolilor erau fie evrei, cu prejudecatile si ignoranta lor, fie neamuri pagane. Arta tiparului nu fusese înca descoperita. Nimeni nu avea copii ale Vechiului Testament, Cuvantul scris al lui Dumnezeu, cu exceptia celor bogati, care îsi permiteau sa cumpere manuscrise copiate. Crestinismul nu avea literatura accesibila maselor. Mijloacele de instruire nu erau la îndemana. Cu atata întuneric si ignoranta, cu atatea false notiuni de credinta, cu atatea erori si pervertiri si atat de putine facilitati de sustinere a informatiei religioase, nu te puteai astepta ca trezirile religioase sa fie curate si lipsite de greseli.

26.00 ronPrice:
Loading Updating cart…

Aprinzatorul de felinare

O adevarata capodopera ce surprinde povestea unei fetite sarmane si a unui Dumnezeu Atotputernic care ne cunoaste si este in stare sa schimbe haosul in frumusete. Scrisa cu aproape 200 de ani in urma cand felinarele cu ulei luminau strazile oraselor din America, aceasta povestire plina de mister va va inspira si provoca la o traire de integritate si excelenta.

11.00 ronPrice:
Loading Updating cart…
Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »