Cum comand?

Cum comand?
Folositi meniul Catalog produse pentru a cauta produsul care va intereseaza. De asemenea, pe pagina SHOP apar intotdeauna ultimele aparitii (noutati). Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre un produs faceti click pe titlu sau pe imaginea produsului.

Daca doriti sa cumparati un anumit produs apasati butonul Adauga in cos. Din acest moment, produsul dorit se afla in cosul dumneavoastra de cumparaturi online.

Se apasa linkul Valideaza comanda, din partea dreapta a paginii, deschizandu-se astfel un formular pe care trebuie sa-l completati. Daca doriti factura trebuie sa completati si campurile referitoare la numele firmei si codul fiscal al acesteia.

Se apasa butonul Finalizeaza si comanda deschizandu-se pagina de confirmare a comenzii dvs. Pe aceasta pagina vor fi afisate datele dvs. si produsele comandate. Alegeti Finalizeaza comanda daca totul este in regula.

Din acest moment, comanda dumneavoastra este preluata si urmeaza sa fie onorata. Cumparatorii din Romania fac plata ramburs, la ridicarea coletului.

Detalii despre livrare
Produsele comandate vor fi expediate in colet postal, iar plata se va face la ridicarea coletului de la oficiul postal (sistem ramburs). La ridicarea coletului veti achita contravaloarea produselor comandate si taxele postale.