Shop online

Cartea predicatorului Yes 25.00 ron
Loading Updating cart…
Oare sunt un crestin adevarat?, de Joseph Alleine Yes 12.00 ron
Loading Updating cart…

Aceasta este o carte care trebuie citita de orice om, indiferent de numele pe care îl poarta, indiferent de denominatia de care apartine, indiferent de locul pe care-l ocupa într-o biserica sau în societate, indiferent de ceea ce crede despre el sau de ceea ce cred altii despre el.

Pledoarie pentru Creator, de Lee Strobel Yes 40.00 ron
Loading Updating cart…

In perioada studiilor sale, Lee Strobel credea ca Dumnezeu e o
notiune demodata, convingere care i-a marcat cariera ulterioara ca
jurnalist de succes la Chicago Tribune. Stiinta a facut ca ideea de
Creator sa fie irelevanta – cel putin, asa a crezut Lee Strobel.
Insa astazi stiinta indica in directia contrara. In ultimii ani,
cercetari impresionante din diverse domenii sprijina tot mai mult
concluzia
ca universul a fost proiectat intr-un mod inteligent. In acelasi
timp, darwinismul s-a poticnit in fata datelor concrete si a ratiunii
riguroase.
L-a descoperit oare stiinta pe Dumnezeu? La un nivel minimal, putem
spune ca ea da credintei un avant extraordinar, daca tinem
seama de noile descoperiri ce atesta complexitatea incredibila a
universului nostru.
Alaturati-va lui Strobel in reevaluarea teoriilor care in tinerete
l-au indepartat de Dumnezeu. Relatarea sa deosebit de captivanta si
totodata usor de lecturat va va ajuta sa aflati mai multe despre
noile descoperiri din domeniul cosmologiei, biologiei celulare,
cercetarilor asupra ADN-ului, astronomiei, fizicii si constiintei
umane, care toate aduc dovezi uluitoare in sprijinul concluziei ca
DUMNEZEU EXISTA.

La capatul raului, de Charles Martin Yes 29.00 ron
Loading Updating cart…
Traind focalizat pe crucea lui Hristos de C.J. Mahaney Yes 9.60 ron
Loading Updating cart…
Vrei sa ai mai multa pasiune pentru Isus Hristos ? Intoarce-te la esenta credintei tale – crucea lui Hristos. Aici, cele mai profunde adevaruri ale Calvarului iti vor aprinde pasiunea pentru El intr-un foc de nestins.
C. J. Mahaney iti arata cum sa iti concentrezi intreaga viata in jurul realitatii datatoare de viata a Evangheliei si cum sa scapi de capcanele legalismului, condamnarii si a credintei condusa de sentimente.
C. J. Mahaney conduce organizatia Sovereign Grace Ministries in misiunea sa de a planta si sprijini biserici locale. A slujit ca pastor al Bisericii Covenant Life in Gaithersburg, Maryland (SUA), timp de 27 de ani si este un autor si conferentiar indragit. C J. si sotia lui, Carolyn, au trei fiice si un fiu.

Vrei sa ai mai multa pasiune pentru Isus Hristos ? Intoarce-te la esenta credintei tale – crucea lui Hristos. Aici, cele mai profunde adevaruri ale Calvarului iti vor aprinde pasiunea pentru El intr-un foc de nestins.C. J. Mahaney iti arata cum sa iti concentrezi intreaga viata in jurul realitatii datatoare de viata a Evangheliei si cum sa scapi de capcanele legalismului, condamnarii si a credintei condusa de sentimente.
C. J. Mahaney conduce organizatia Sovereign Grace Ministries in misiunea sa de a planta si sprijini biserici locale. A slujit ca pastor al Bisericii Covenant Life in Gaithersburg, Maryland (SUA), timp de 27 de ani si este un autor si conferentiar indragit. C J. si sotia lui, Carolyn, au trei fiice si un fiu.

Cele 5 limbaje ale dragostei la varsta copilariei, de Gary Chapman Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…
Dupa cum stie orice parinte, dragostea este un element esential pentru buna dezvoltare a fiecarui copil, cel putin la fel de important ca hrana si imbracamintea. Dar, desi ne iubim copiii, ii auzim mereu intrebandu-ne daca mai tinem la ei sau nu, chiar plangandu-se ca nu sunt iubiti suficient. Autorii acestei carti, ambii cu o bogata experienta in consilierea cuplurilor casatorite, ne sugereaza ca exista in cazul fiecarui om, prin urmare si al fiecarui copil, un „limbaj preferat in care doreste sa i se comunice ca este iubit“. Daca „limbajul“ preferat de parinte nu coincide cu cel al copilului – cum se intampla adesea – apar probleme. Copilul nu simte ca este iubit suficient, iar parintele este frustrat de protestele verbale sau comportamentale ale acestuia.
Exista cinci „limbaje“ fundamentale de comunicare a dragostei intre oameni: atingerea fizica, cuvintele de apreciere, timpul rezervat persoanei importante, cadourile si slujirea celuilalt. Autorii discuta pe rand fiecare limbaj, explicandu-l si oferind numeroase exemple captivante, care ajuta cititorul sa se inteleaga pe sine si problemele sale in lumina chestiunilor discutate. Sunt prezentate apoi metode de identificare a limbajului preferat de fiecare copil, cat si relatia dintre acest limbaj si disciplinarea copilului. Este subliniata importanta folosirii “limbajului corect” de catre cei doi parinti, dar nu sunt uitate nici problemele specifice familiilor cu un singur parinte. De asemenea, un capitol este dedicat raportului dintre manie si dragoste, in relatiile cu cei apropiati, si reactiilor pasiv-agresive. Cartea se dovedeste o lectura utila pentru orice parinte, indiferent de calitatea relatiilor din familia sa, cat si pentru toti cei care vin regulat in contact cu copiii. Informatiile pe care le contine au o forta deosebita, avand potentialul unei schimbari radicale a relatiei cu copiii. Succesul imens de care s-a bucurat impreuna cu celelalte carti din aceasta serie demonstreaza o eficacitate impresionanta.

Dupa cum stie orice parinte, dragostea este un element esential pentru buna dezvoltare a fiecarui copil, cel putin la fel de important ca hrana si imbracamintea. Dar, desi ne iubim copiii, ii auzim mereu intrebandu-ne daca mai tinem la ei sau nu, chiar plangandu-se ca nu sunt iubiti suficient. Autorii acestei carti, ambii cu o bogata experienta in consilierea cuplurilor casatorite, ne sugereaza ca exista in cazul fiecarui om, prin urmare si al fiecarui copil, un „limbaj preferat in care doreste sa i se comunice ca este iubit“. Daca „limbajul“ preferat de parinte nu coincide cu cel al copilului – cum se intampla adesea – apar probleme. Copilul nu simte ca este iubit suficient, iar parintele este frustrat de protestele verbale sau comportamentale ale acestuia.Exista cinci „limbaje“ fundamentale de comunicare a dragostei intre oameni: atingerea fizica, cuvintele de apreciere, timpul rezervat persoanei importante, cadourile si slujirea celuilalt. Autorii discuta pe rand fiecare limbaj, explicandu-l si oferind numeroase exemple captivante, care ajuta cititorul sa se inteleaga pe sine si problemele sale in lumina chestiunilor discutate. Sunt prezentate apoi metode de identificare a limbajului preferat de fiecare copil, cat si relatia dintre acest limbaj si disciplinarea copilului. Este subliniata importanta folosirii “limbajului corect” de catre cei doi parinti, dar nu sunt uitate nici problemele specifice familiilor cu un singur parinte. De asemenea, un capitol este dedicat raportului dintre manie si dragoste, in relatiile cu cei apropiati, si reactiilor pasiv-agresive. Cartea se dovedeste o lectura utila pentru orice parinte, indiferent de calitatea relatiilor din familia sa, cat si pentru toti cei care vin regulat in contact cu copiii. Informatiile pe care le contine au o forta deosebita, avand potentialul unei schimbari radicale a relatiei cu copiii. Succesul imens de care s-a bucurat impreuna cu celelalte carti din aceasta serie demonstreaza o eficacitate impresionanta.

10 minciuni pe care le cred barbatii Yes 35.00 ron
Loading Updating cart…

Minciuna nr. 1 – Dumnezeu i-a facut pe barbati superiori femeilor

Minciuna nr. 2 – Un barbat nu poate avea o relatie apropiata cu tatal lui

Minciuna nr. 3 – Un barbat adevarat este definit prin succesul material

Minciuna nr. 4 – Un barbat este “seful” suprem al familiei sale.

Minciuna nr. 5 – Sexul este in primul rand pentru placerea barbatului, nu pentru cea a femeii.

Minciuna nr. 6 – Este acceptabil ca un barbat sa-si loveasca sau sa-si abuzeze sotia

Minciuna nr. 7 – Barbatii adevarati nu au nevoie de prietenii apropiate cu alti barbati.

Minciuna nr. 8 – Un barbat nu ar trebui sa-si admita niciodata slabiciunea

Minciuna nr. 9 – Barbatii adevarati nu plang

Minciuna nr. 10 – Un barbat n-ar trebui sa accepte niciodata slujirea spirituala a unei femei

Cetatea blestemata, John R. Carling Yes 29.00 ron
Loading Updating cart…

Cetatea blestemata este o carte in care veti descoperi cu oroare cum, in timpul greu al unui asediu unde infometarea cauzeaza mii de victime, sentimentele de omenie sunt uitate, culminand chiar cu anularea completa a sentimentului matern. Razboiul crunt dintre romani si iudei face ca blestemul sa se abata asupra cetatii Ierusalimului, iar distrugerea Templului demonstreaza inevitabilitatea pedepsei divine.

Iubirea, ura, prietenia sincera, rivalitatea – toate acestea se impletesc alcatuind un roman de o frumusete exotica, un roman captivant si plin de surprize pana la ultima fila. Povestea fascinanta a frumoasei Vashti traverseaza intregul roman ca o picatura de miere intr-un rau de durere si pelin.
Cetatea blestemata este locul unde s-a intamplat istoria, este locul unde s-a scris o fascinanta poveste de iubire.

Profetia rostita de Isus despre cucerirea Ierusalimului si daramarea Templului s-a implinit mai repede decat si-au putut inchipui cei carora le-a fost adresata. Dupa un asediu cumplit si lung de o jumatate de an, trupele romane au cucerit Ierusalimul, iar pe 29 august 70 d.H., un soldat roman a incendiat sanctuarul Templului, ceea ce a dus la distrugerea completa a edificiului.
Cetatea a fost distrusa din temelie, iar printre obiectele luate de Titus ca prada de război si duse la Roma s-a numarat si menora sau sfesnicul cu sapte brate.

Prin har pana la marginile pamantului, George Verwer Yes 12.50 ron
Loading Updating cart…

„Trebuie să ne continuăm alergarea, având privirea ațintită spre Mântuitorul, Domnul Isus Cristos. Haideți să acceptăm suferința și durerea și să le permitem să ne facă oameni mai buni pentru gloria Lui”, spune George Verwer, dând multe exemple din viața sa reală și din cei 52 de ani de lucrare.

Conținutul acestei cărți arată ceea ce a învățat George de-a lungul a peste 52 de ani de lucrare, iar toți cei care o vor citi vor fi expuși unui mesaj extrem de revoluționar din partea lui Dumnezeu pentru zilele noastre.” – Dr. Joseph D’souza, președinte al OM
India Group of Ministries.

 

Iertarea – miraculoasa cheie divina Yes 22.00 ron
Loading Updating cart…
Manual Biblic Yes 110.00 ron
Loading Updating cart…

• 127 de articole de specialitate despre cadrul şi tradiţia Bibliei şi subiecte de interes deosebit;
• 68 de hărţi care indică locaţii şi alte detalii în punctul în care sunt necesare;
• peste 700 de fotografii şi ilustraţii color care dau viaţă personajelor şi întâmplărilor din lumea biblică;
• 20 de tabele şi diagrame care furnizează informaţii istorice şi culturale într-o formă vizuală utilă;
• 816 pagini color.

Acest manual trebuie folosit împreună cu Biblia, alături de ea şi nu în locul ei. El nu este o simplă carte de referinţe, menit să-i vorbească cititorului despre Biblie. Intenţia noastră a fost să adunăm într-o singură carte informaţii pe care, altminteri, ar trebui să le cauţi într-o grămadă de alte cărţi.

„Manualul a fost publicat pentru prima dată în anul 1973. În anul 1983 a fost revizuit în conformitate cu noile traduceri importante ale Bibliei în limba engleză, apărute în acest interval. În 1999, am avut şansa rescrierii şi a reformulării complete a acestui manual, îmbogăţindu-l cu imagini noi care aduceau trecutul la viaţă, cu hărţi şi grafice de actualitate. Am reuşit să ţinem cont de dezvoltarea teologiei biblice şi să reflectăm multe dintre preocupările recente ale cititorilor. Am invitat mai mulţi colaboratori noi să ne împărtăşească din experienţa lor: un poet a scris despre Psalmi, un autor talentat, care a trăit mulţi ani în Orientul Mijlociu, a scris un studiu despre caracterul femeilor din Biblie. Am ţinut seama de interesele oamenilor – tratând cu atenţie creaţiile, povestirile (care joacă un rol atât de important în naraţiunea biblică), problemele de justiţie, rolul femeilor, relaţiile existente între diferitele religii.” Editorii

David şi Pat Alexander, membri fondatori şi, timp de 23 de ani, directori ai Lion Publishing, au publicat împreună Manualul biblic în prima sa variantă. Ajutată de o echipă de consultanţi, Pat a scris principalul ghid-proiect al cărţilor Bibliei. Au realizat un stagiu de documentare de trei luni în ţările Bibliei, fotografiile fiind realizate, în special, de David.
În 1999 şi 2002, a fost publicată o ediţie importantă revizuită (ediţia a III-a) pentru noile generaţii de cititori. În urma călătoriei recente în Israel, Iordania şi Turcia şi a vizitelor la muzee s-au adăugat numeroase imagini sau au fost înlocuite cele vechi. David s-a stins din viaţă în noiembrie 2002. În această a IV-a ediţie, Pat, în colaborare cu consultanţii şi colaboratorii, a recurs la o revizuire a întregului text. Numeroase articole de specialitate au fost revizuite sau rescrise şi au fost incluse imagini ale unor descoperiri arheologice recente, precum şi alte instrumente ajutătoare care îi permit cititorului să găsească informaţii specifice.

Seceratorii lui Hristos, de Vladimir Pustan Yes 19.00 ron
Loading Updating cart…

Este clar şi negru ca iadul că Biserica s-a oprit din marşul ei glorios în ceea ce priveşte evanghelizarea. Am crezut că Marea Trimitere e Marea Opţiune şi mulţi au socotit că preţul e prea mare pentru a alerga după carul famenului etiopian.

O biserică, un creştin care nu misionează, demisionează – şi asta s-a văzut în ultimii ani când stagnarea s-a transformat într-un regres. Creştinismul e ca şi mersul pe bicicletă: când nu mai pedalezi, cazi.

Această carte e un ghid. Şi începe cu a pune semne de întrebare despre ce-am ştiut şi-am practicat până acum. Cartea de faţă vrea să facă o anatomie a lipsei de evanghelizare şi apoi să vină cu soluţii pentru revitalizarea acestei obligatorii hămăleli. Fără ea cerul ar fi gol, pustiu şi trist.

Când nu semeni nimic, nici să nu te duci cu secera în mână să strângi snopii…

Rolul mintii in cunoasterea lui Dumnezeu Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…

“Rolul minții în cunoașterea lui Dumnezeu” se dorește a fi o evidențiere a unui principiu care guvernează dintru-nceput. A fi creștin nu ține de o emoție deși sentimentele sunte parte a vieții de credință. A fi creștin ține de o alegere deliberată generată de o cunoaștere prealabilă. Inginerul George Buțincu dorește – și reușește în mare măsură – să dovedească prin cartea sa că a fi credincios nu înseamnă a fi irațional. Rațiunea de a fi credincios transcede însăși rațiunea.

Intelegerea vremurilor Yes 60.00 ron
Loading Updating cart…

Cartea aceasta prezinta conceptii despre lume si viata aflate in competitie. Scopul ei este sa-i ajute pe elevii si studentii crestini sa recunoasca semnificatia unora dintre cele mai influente si mai periculoase idei si valori larg raspandite in societatea si in cultura noastra ne-crestina, si sa-i ajute sa inteleaga presupunerile nebiblice, nerealiste si chiar irationale despre realitate, din care s-au nascut acele idei. Daca intelegem diferentele reale dintre conceptia crestina despre lume si viata si conceptia seculara, marxista, panteista (New Age), postmodernista si islamica, atunci vom fi mai bine pregatiti sa iubim, sa traim si sa aparam adevarul lui Dumnezeu asa cum este revelat in Biblie si in creatia Sa. O intelegere clara a acestor sase conceptii despre lume si viata nu numai ca ne va ajuta sa ne protejam de amagiri prin fundamentarea mai solida a credintei crestine, ci ne va oferi si uneltele pentru a depune mai eficient o marturie pentru Cristos in aceste vremuri tulburi.

Doctrine biblice : o perspectivă penticostală Yes 28.00 ron
Loading Updating cart…

Se vor scula Hristosi mincinosi si proroci mincinosi . . . ca sa însele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi (Matei 24:24). Pentru a iesi biruitori din confruntarile cu astfel de oameni Pavel încurajeaza maturitatea; atunci credinciosii nu vor mai pluti încoace si încolo, purtati de orice vant de învatatura (Efeseni 4:14).

Deci, ce este adevarat si ce este fals astazi? Cum putem face aceasta deosebire? A va lasa înselati poate sa va afecteze credinta si vesnicia.
Însa avandu-i pe Stanley M. Horton si William W. Menzies ca ghizi în Doctrine Biblice: O perspectivă penticostală, sunteti pe drumul cel bun de-a face deosebirea între învatatura biblica si înselaciunea diabolica.
Bazat pe cele 16 adevaruri fundamentale ale Bibliei, acest studiu va ofera o ocazie favorabila pentru crestere si stabilitate în credinta. Si, prin mesajul pe care îl aduc, va vor ajuta sa faceti deosebirea între cei care sunt pentru Hristos si cei care nu sunt.

Razboiul vorbelor. Abordarea problemelor de comunicare Yes 30.00 ron
Loading Updating cart…

Fiecare dintre noi am fost, la un moment dat, devastati de vorbele care ne-au fost adresate. Si fiecare dintre noi, la un moment dat, ne-am folosit de cuvinte pentru a-i rani pe altii. Problemele de comunicare nu se datoreaza in primul rand unui vocabular sarac sau unor abilitati verbale scazute. Asa cum explica foarte clar Paul David Tripp, vorbirea noastra poate fi vindecata doar daca intelegem ca vorbele noastre Ii apartin lui Dumnezeu. Razboiul vorbelor este o carte care patrunde la radacina problemelor de comunicare, si anume in inima noastra. Doar cand inima Ii este daruita in intregime Domnului, vorbele noastre isi gasesc echilibrul.

Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »