Shop online

Vanturi tomnatice, de Janette Oke Yes 20.00 ron
Loading Updating cart…

In pragul maturitatii, lumea lui Josh inseamna studii, viata cu matusa Lou si cu barbatii din familie si, de asemenea, include si cate o excursie la pescuit.
Cand soseste un nou invatator, Josh infloreste sub incurajarile lui – la fel cum se bucura de atentiile frumoasei fiice a invatatorului.
Josh se confrunta cu intrebari privitoare la viata si la dragoste – si cu privire la el insusi.

2000 de ani de evidente ale manifestarii Duhului Sfant in viata Bisericii Yes 25.00 ron
Loading Updating cart…

„Recomand aceasta carte tuturor celor care cauta o intelegere mai profunda a miscarilor penticos­tale/charismatice moderne care au explodat in secolul XX si au devenit a doua mare familie de crestini din lume.”
Vinson Synan, decan al Seminarului teologic, Universitatea Regent, Virginia Beach, Virginia

„Cu inspiratie si documentare, 2000 de ani de evidente ale manifestarii Duhului Sfant in viata Bisericii inlatura pentru totdeauna notiunea ca darurile supranaturale ar fi incetat la un moment dat in istorie.”
David Dorries, Ph.D., Oral Roberts Graduate School, of Theology and Mission

Amintiri, de Karen Kingsbury Yes 32.00 ron
Loading Updating cart…

Ashley Baxter incearca sa uite.

UN REGRET FARA MARGINI… Cu toate ca Ashley a jurat sa inceapa o viata noua atunci cand s-a intors de la Paris, greselile facute in trecut continua sa o urmareasca. Si-a incatusat inima, convinsa ca absolut nimeni — nici macar Dumnezeu — nu ar mai putea-o ierta. Dar, cu totul surprinzator, patru oameni — bolnavi de Alzheimer — reusesc sa descopere fisurile din inima ei si, incet-incet, o ajuta sa se vindece.

O TRAGEDIE INCREDIBILA… Urmeaza apoi cosmarul zilei de 11 septembrie, care va schimba pentru totdeauna viata membrilor familiei Baxter, determinandu-i sa-si aminteasca lucrurile importante din viata si, in consecinta, sa ia decizii care sunt in acelasi timp sfasietoare si pline de speranta.

O DRAGOSTE TRAINICA… Landon Blake o iubeste pe Ashley inca din adolescenta, insa durerile suferite de aceasta in trecut au convins-o ca nu va mai fi capabila sa iubeasca vreodata. Landon incearca sa-si atenueze durerea produsa de respingerea venita din partea ei implicandu-se trup si suflet in operatiunile de salvare organizate la Zona Zero. Va reusi oare noua oportunitate ivita in New York sa-l tina pentru totdeauna departe de Ashley?

Iarta-ma Natasa, de Serghei Kurdakov Yes 18.00 ron
Loading Updating cart…

Isus Hristos poate schimba o existenta, indiferent daca este vorba de viata interioara sau de cea exterioara.

Este ceea ce i s-a intamplat acestui tanar rus, Serghei Kurdakov care, in calitate de comunist si ateu, a intreprins peste 150 de raiduri asupra adunarilor crestine pana in ziua cand Dumnezeu l-a chemat in slujba Sa si a facut din el un martor al bunatatii si puterii lui Sale.

Serghei Kurdakov a trebuit sa parcurga un drum lung pana ce a descoperit adevarul: mai intai ca internat al unui orfelinat sinistru, condus de un personal plin de ura, apoi ca sef al Uniunii Tineretului Comunist si, in fine, ca sef al unui grup avand ca sarcina sa-i loveasca brutal pe credinciosi.

Daca mai ai doar o luna de trait, de Kerry & Chris Shook Yes 30.00 ron
Loading Updating cart…

Ce ai face daca ai afla ca mai ai doar o luna de trait? Te-ai arunca la pamant, ai implora cu disperare, te-ai ruga cu lacrimi fierbinti sau ai sta cu mainile in san, nepasator?

Te regasesti cumva printre cei suferinzi de sindromul “intr-o zi” – mereu asteptand o zi in care programul nu va mai fi atat de aglomerat, situatia financiara se va imbunatati sau copiii vor fi suficient de mari ca sa poti incepe si tu sa-ti traiesti viata la care ai visat dintotdeauna?

Iti sugerez sa-ti privesti situatia dintr-o perspectiva mai aparte, gandindu-te ca ai mai avea doar treizeci de zile de trait. Dupa socul initial cauzat de primirea vestii, probabil ca te-ai hotari sa folosesti la maximum zilele care ti-au mai ramas. Ai spune ceea ce gandesti cu adevarat. Ai iubi din toata inima. Te-ai concentra asupra celor mai importante lucruri pentru tine. Pe scurt, ai inceta sa mai irosesti timp pretios si, in timpul ce ti-a mai ramas, te-ai dedica formarii acelei persoane pe care a intentionat Dumnezeu sa o intruchipezi.

Dar de ce sa mai astepti ca sa raspunzi tanjirilor inimii tale? Poti sa traiesti in felul acesta chiar acum, bucurandu-te de o viata plina de pasiune si scop, traind fiecare zi din plin.

Accepta provocarea autorilor pe durata urmatoarelor treizeci de zile, si vei putea invata ce inseamna sa profiti la maximum de timpul pe care il ai de trait pe pamant si sa traiesti plin de pasiune o viata fara regrete.

Kerry si Chris Shook au fondat Fellowship of the Woodlands in 1993, cu opt persoane. De atunci, biserica a ajuns la peste 15.000 de membri, devenind una dintre cele mai mari si mai influente biserici din America. Kerry si Chris sunt casatoriti de douazeci si cinci de ani si au patru copii.

Aventura lui Iustin in jungla Yes 5.00 ron
Loading Updating cart…

Aventura lui Iustin in jungla este o povestire care cuprinde atat text cat si grafica.

Dincolo de cortina de catifea Vol 2 Yes 27.00 ron
Loading Updating cart…

Dincolo de cortina de catifea, o tanara duce o lupta neincetata

Volumul de fata, o continuare a cartii „Cortina de catifea”, duce mai departe povestea lui Estera si Gabi, cele doua romance care, in incercarea de a scapa de Cortina de Fier, se trezesc prinse in latul altei cortine. Estera ia masuri drastice pentru a sta departe de Cortina de catifea, in vreme ce Gabi ii neaga insasi existenta, numind-o in schimb „Visul American”.

Cu toate acestea, in spatele acestei cortine invaluitoare, cele doua fete si prietenii lor, Len si Ron Atwood, descopera faptul ca Dumnezeu poate transforma o tragedie intr-o victorie. Povestea va lua intorsaturi neasteptate, pe masura ce harul Sau va patrunde, transformand si schimband directia vietii unor oameni nedesavarsiti si supusi greselii.

Noua semne ale unei biserici sanatoase Yes 38.00 ron
Loading Updating cart…

De ce anume are nevoie o biserică pentru a fi sănătoasă? De o congregaţie numeroasă? De o parcare mare? De muzică antrenantă?

 

Probabil că aţi mai citit cărţi despre acest subiect – dar nu ca aceasta. Prezenta ediţie adăugită a cărţii Nouă semne ale unei biserici sănătoase nu este un manual de creştere a bisericii. Aceasta este recomandarea unui pastor care ne arată cum să evaluăm sănătatea bisericilor noastre folosind nouă calităţi esenţiale ale bisericii care sunt neglijate de multe biserici din zilele noastre.

Fie că eşti un lider în biserică sau un membru al acesteia, poţi ajuta la cultivarea acestor elemente în biserica ta, aducând o viaţă nouă şi sănătate spirituală pentru slava lui Dumnezeu.

MARK DEVER este pastor baptist la biserica Capitol Hill Baptist Church din Washington, D.C., şi director executiv al organizaţiei 9Marks. Dr. Dever a scris şi a contribuit la scrierea mai multor cărţi despre sănătatea şi conducerea bisericii, dintre care amintim cele două lucrări de seamă apărute la editura Crossway, The Message of the Old Testametnt [Mesajul Vechiului Testament] şi The Message of the New Testament [Mesajul Noului Testament].

Dacă eşti un lider creştin, ai grijă ce faci cu cartea aceasta pe care o ţii acum în mână: ea ţi-ar putea schimba viaţa sau lucrarea.

— D. A. Carson, profesor de Noul Testament, Trinity Evangelical Divinity School

Această carte este o lucrare fundamentală pe care o recomand cu mare căldură.

— John MacArthur, pastor-învăţător

Nu doresc să citesc ideile oamenilor. Doresc să citesc Cuvântul lui Dumnezeu despre biserică. Mă întorc cu speranţă şi încredere către devotamentul radical biblic pe care îl are Mark Dever. Puţini oameni din zilele noastre s-au gândit mai mult şi mai bine ca Mark la lucrurile care arată sănătatea unei biserici. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru carte şi pentru lucrarea Nine Marks Ministries.

— John Piper, pastor la Bethlehem Baptist Church, Minneapolis

Aceasta este cea mai bună carte pe care am citit-o despre subiectul bisericii.

— C. J. Mahaney, Sovereign Grace Ministries

Nouă semne ale unei biserici sănătoase este o lectură obligatorie pentru studenţii mei în eclesiologie.

— Paige Patterson, preşedinte, Southwestern Baptist Theological Seminary

Această carte trebuie să ajungă în mâna oricărui pastor credincios şi în mâna tuturor celor care se roagă pentru o schimbare în biserică.

— R. Albert Mohler, Jr., preşedinte, The Southern Baptist Theological Seminary

CUPRINS

SEMNUL INTAI. Predicarea expozitiva

SEMNUL DOI. Teologia biblica

SEMNUL TREI. Evanghelia

SEMNUL PATRU. O intelegere biblica a convertirii

SEMNUL CINCI. O intelegere biblica a evanghelizarii

SEMNUL SASE. O intelegere biblica a calitatii de membru in biserica

SEMNUL SAPTE. Disciplina biblica a bisericii

SEMNUL OPT. Interesul de a promova ucenicia crestina si cresterea spirituala

SEMNUL NOUA. Conducerea biblica a bisericii

APENDICE UNU. Sfaturi pentru conducerea bisericii intr-o directie sanatoasa

APENDICE DOI. Cartile anilor ’90 si altele

APENDICE TREI. Materiale ajutatoare

 

Baietii – cum sa-i crestem, de James Dobson Yes 34.00 ron
Loading Updating cart…

Cand exista asa multa confuzie cu privire la rolul barbatilor in societate, nu e de mirare ca atat de multi parinti nu mai stiu cum sa-si creasca baietii. Societatea noastra a reusit sa denigreze masculinitatea si, drept urmare, cei care au de suferit din aceasta cauza sunt baietii.

In cartea sa, “Baietii – cum sa-i crestem”, dr. James Dobson, abordeaza aceste chestiuni si ofera sfaturi si incurajari bazate pe fundamentul ferm al principiilor biblice.

 

Familia pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, de Gary Chapman Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

Celor mai multe familii le este strain conceptul de educatie familiala. Insa, in lipsa aceste educatii, visul ferice de a avea o familie frumoasa si bine inchegata devine un adevarat cosmar. Expertul in probleme de familie, dr. Gary Chapman, ne aduce in atentie cateva principii care stau la baza unei vieti de familie in care domneste bucuria si increderea. El ne arata ca daca sotii si sotiile vor invata sa se relationeze, in dragoste, unul la celalalt, la toate nivelurile de intimitate (emotionala, sociala, intelectuala, spirituala si fizica), atunci vor avea resursele necesare sa arate si fata de copiii lor iubirea si respectul cuvenite. In relatiile parinti-copii ne demonstreaza ca o pondere insemnata il are exemplul personal al parintilor si abia apoi vin celelalte aspecte ca: indrumarea parinteasca, invatarea creativa si educatia consecventa. Copiii nu sunt trecuti cu vederea, ci si ei isi au partea de contributie la bunul mers al familiei. Copiii tratati cu dragoste si respect vor demonstra la randul lor aceste valori, atat fata de parintii lor, cat si fata de semeni. Un alt pilon important pentru o familie echilibrata il constituie rolul tatalui ca lider iubitor. El este capul familiei, adica cel care are menirea de a croi carari drepte pentru membrii familiei sale.

 

Asa cum ne-am obisnuit deja cu stilul consilierului Chapman, intreg continutul cartii este presarat de exemple din viata personala de familie, dar si de exemple din vietile altor persoane pe care le-a cunoscut. Bineinteles, nu lipsesc modalitatile practice de estimare a starii in care ne gasim fiecare, care sunt prezentate sub forma de fise de (auto)evaluare si, de asemenea, inradacinarea biblica a tuturor metodelor si sfaturilor oferite. Dorinta de a avea o familie fericita poate sa devina realitate, daca suntem dispusi sa facem tot ce este necesar si ce tine de noi pentru a ne cladi relatiile de familie.

Esti pretios, de Max Lucado Yes 27.00 ron
Loading Updating cart…

Esti pretios
Lumea spune copiilor nostri:

”Ai valoare daca…esti inteligent, arati bine sau esti talentat.”

Dumnezeu le spune: ”Esti pretios pur si simplu. Fara nici o alta conditie.”

Numai unul dintre aceste doua mesaje isi poate gasi loc in inimile lor.

De aceea, fiecare copil ar trebui sa auda acest adevar linistitor: ”Esti Pretios In Ochii Lui”

Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii Yes 45.00 ron
Loading Updating cart…

C.S. Lewis
Născut în Irlanda în 1898, C.S. LEWIS a studiat la Malvern College timp de un an, după care şi-a continuat studiile în particular. A obţinut cu distincţie o triplă licenţă la Oxford şi a fost profesor la Magdalen College, precum şi unul dintre diriguitorii acestui colegiu între 1925 şi 1954. În 1954 a devenit profesor de literatură medievală şi renascentistă la Cambridge.

Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii

Despre minuni pleacă de la ideea că miracolul creştin fundamental este întruparea, toate celelalte pregătindu-l sau decurgând din el. Ca atare, creştinii ar trebui nu numai să accepte minunile, ci şi să le privească drept dovezi de implicare directă a Domnului în creaţia Sa.

Cele patru iubiri puse în evidenţă de Lewis sunt Afecţiunea, Prietenia, Erosul şi Mila, fiecare cu trăsăturile ei distincte, în ciuda zonelor de suprapunere. Autorul atrage atenţia asupra decepţiilor şi distorsiunilor proprii primelor trei iubiri, cele „naturale“, care rămân primejdioase atâta vreme cât cea de-a patra, iubirea „divină“, nu le înglobează.
Problema durerii îşi propune să dea o soluţie dilemei creştine: dacă Dumnezeu este bun şi atotputernic, cum de îngăduie ca făpturile pe care le-a creat să sufere durerea? Autorul atrage atenţia de la bun început ca nici o soluţie intelectuală a problemei durerii nu poate înlocui curajul, simpatia umană şi mai ales dragostea de Dumnezeu.

Daca exista Dumnezeu, de ce exista rau ? Yes 18.00 ron
Loading Updating cart…

De unde a venit raul?

Si de ce nu face Dumnezeu nimic in privinta aceasta?

Problema raului este probabil cea mai dificila dilema cu care crestinii trebuie sa se confrunte. Daca Dumnezeu este plin de bunatate si atotputernic, de ce exista suferinta in lume? Nu poate Dumnezeu sa puna capat crimei, rapirii si foametei? Ce vom spune despre cutremure, uragane si furtunile tsunami? De ce un Dumnezeu perfect nu a putut face o lume perfecta?

In aceasta carte concisa, dar complexa, Dr. Norman L. Geisler raspunde cu atentie la aceste intrebari dificile, oferind explicatii pas cu pas si exemple convingatoare. Il poarta pe cititor printre raspunsuri dovedite in timp, dar asigura in acelasi timp o noua abordare care graviteaza in jurul intrebarii daca aceasta lume este sau nu „cea mai buna cu putinta”. Toate acestea se adauga la vestea incurajatoare pentru credinciosi: Ne putem bizui pe faptul ca Dumnezeu este si iubitor, si atotputernic.

Rascruci Yes 29.00 ron
Loading Updating cart…
Autorul bestsellerului BARACA, vandut in 18 milioane de exemplare Paul Young, autorul bestsellerului international BARACA, ne spune povestea transformarii treptate a unui om prins in chinurile propriilor sale fapte, undeva intre cer si pamant. Anthony Spencer este un om egoist, aflat in culmea gloriei. El este mandru de succesul sau in lumea afacerilor, desi pretul acestui succes a fost unul extrem de dureros. O hemoragie cerebrala il aduce pe Tony pe patul de spital, la terapie intensiva, in stare de coma. De-aici se “trezeste” intr-o lume fantastica, pe un taram “viu”, care reflecta intocmai valentele vietii sale pamantesti, cu bine si rau, cu frumos si urat. 
 
Aici, pe taramul acesta supranatural, intra intr-un dialog intens cu diferite personaje pe care le socoteste a fi proiectiile propriului subconstient, dar la ale caror cuvinte pleaca, totusi, urechea, in speranta ca il vor conduce pe calea adevarului si, de ce nu, a izbavirii. Aventura il arunca in hatisul unor relatii profunde si complexe, pe parcursul carora ajunge sa “vada” prin ochii si experientele altora, insa ramane “orb” la consecintele disimularii intentiilor si suferintei personale ce stau in calea vindecarii si credintei. Oare il vor determina toate aceste evenimente sa-si reexamineze viata si sa realizeze faptul ca si-a construit un castel de nisip pe temelia otravita a unei inimi frante? Va avea Tony curajul sa ia o decizie cruciala, care ar putea repara nedreptatea cumplita pe care a savarsit-o inainte sa intre in coma?
Fauritorul de cercuri Yes 25.00 ron
Loading Updating cart…

In Fauritorul de cercuri, pastorul Mark Batterson impartaseste lectii puternice din legenda lui Honi, fauritorul de cercuri, un intelept evreu din primul secol a carui rugaciune puternica a pus capat secetei si a salvat o generatie. Inspirandu-se din propria lui experienta de fauritor de cercuri, Batterson te va invata cum sa te rogi intr-un mod nou, trasand cercuri de rugaciune in jurul viselor tale, a familiei tale, a problemelor tale si, cel mai important, a promisiunilor lui Dumnezeu. Facand acest lucru vei descoperi un adevar simplu care iti poate schimba viata:

Dumnezeu onoreaza rugaciunile indrazneste,
iar rugaciunile indraznete il onoreaza pe Dumnezeu.

Cuprins

1. Legenda fauritorului de cercuri

2. Fauritori de cercuri

3. Miracolul de la Ierihon

4. Rugaciunea perseverenta

 

Primul cerc : Viseaza la ceva maret

5. Cer innorat si cu sanse de prepelite

6. Nu poti fi niciodata intotdeauna sigur

7. Solutia la zece mii de probleme

 

Al doilea cerc : Roaga-te staruitor

8. Factorul perseverenta

9. Bunavointa celui ce se afla in rugul aprins

10. Vitele de pe o mie de dealuri

11. Niciun raspuns

 

Al treilea cerc : Gandeste pe termen lung

12. Lung si plictisitor

13. Cel mai mare dintre toate

14. Viteza rugaciunii

15. Lista cu obiective in viata

 

Continua sa incercuiesti

16. O minune dubla

17. Rugaciuni in sticla

18. A fost unul candva

             Epilog: Cercul de creta

Spurgeon – Predicatorul poporului Yes 25.00 ron
Loading Updating cart…

“Spurgeon – Predicatorul poporului” este o lucrare biografică despre viața și lucrarea cunoscutului pastor victorian, Charles Spurgeon. Viața și lucrarea marelui om al lui Dumnezeu reprezintă o sursă de inspirație în ceea ce privește felul de a fi și de a face pentru fiecare dintre noi.

CUPRINS:

 

Cuvânt înainte

Cuvânt înainte la ediția în limba română

Introducere

 

Istoric şi familie

Convertirea şi botezul

Băieţandrul predicator al Ţinutului Mlaştinilor

Senzationalul predicator al Londrei

Triumf şi dezastru

Omul lăuntric

Pasiune pentru sfinţenie

Lucrarea extinsă şi scrierile

Colegiul pastorilor

Orfelinatul Stockwell

Lucrarea finală

„Mi-am sfârşit lucrarea”

 

Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »