Shop online

Secretul multumirii vol 3, de Harriet Lummis Smith Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…
Totusi, un baietas din grup parea ca-si pastreaza un fel de independenta. Privi tinta la necunoscutul care nu se misca, apoi gurita se deschise intr-un zambet voios aratand doi dintisori microscopici. Zambetul se accentua in obrajorii trandafirii in care se separau doua gropite, si deasupra plansetelor, se auzi deodata un ras voios. Capitanul Padelton inainta repede doi pasi si-l lua in brate, in spatele lui, Pollyanna ofta usurata.
– Jimmy, esti extraordinar. Dupa ce-ti spusesem sa alegi as fi dat orice sa-mi iau cuvantul inapoi. Nu stiu ce m-as fi facut daca n-ai fi nimerit copilul tau. Dar cum l-ai recunoscut?
– Cum? E usor, spuse el cu mandrie. Uita-te la ceilalti si priveste-l pe al nostru. Auzi-l cum rade, Pollyanna; mi se pare ca strengarul a si inceput sa joace jocul fericirii.

fragment

Botezati in Duhul Yes 37.00 ron
Loading Updating cart…

Botezati in Duhul nu este doar teologie penticostala, ci o rearticulare originala a teologiei sistematice crestine, elucidate din perspectiva experientei fundamentale si a doctrinei specifice care caracterizeaza penticostalismul.

„Lucrarea Duhului Sfant nu poate fi compartimentata sau separata in niste categorii teologice clare. Duhul este o persoana, nu un set fragmentat de lucrari sau de experiente. Putem face distinctii formale doar in principiu, insa, in realitate, ele exista ca un tot unitar. In ce priveste discutiile despre importanta pneumatologiei, penticostalii inca mai trebuie sa isi exprime interesul lor pneumatologic ingust pentru imputernicirea charismatica / misionara intr-un cadru pneumatologic mai larg. Viziunea intregului este ceea ce urmareste aceasta carte. Las in seama colegilor si a prietenilor mei de aproape si de departe sa decida daca am reusit sa-mi ating scopul.”

Rascumparare, de Karen Kingsbury Yes 32.00 ron
Loading Updating cart…

O poveste a rascumpararii si a dragostei gata sa plateasca orice pret.

KAREN KINGSBURY, autoare a unor bestseller-uri USA Today si New York Times, este romanciera inspirationala numarul unu din America. A scris peste patruzeci de romane si a vandut peste 15 milioane de exemplare din cartile ei, multe dintre acestea premiate. Vizitati site-ul ei la adresa www.KarenKingsbury.com.

GARY SMALLEY, medicul Americii in domeniul relatiilor, este cofondator al Smalley Relationship Center si autor a peste patruzeci de carti bestseller si premiate, incluzand “The Blessing” [Binecuvantarea], “The Language of Love” [Limbajul dragostei] si “The DNA of Relationships” [ADN-ul relatiilor].

Viata din abundenta, de E.Stanley Jones Yes 20.00 ron
Loading Updating cart…

Noi am disecat viata si am lasat-o bucati. Trupul l-am lasat medicului, mintea-psihiatrului, iar sufletul – clerului, tratand aceste trei parti ca entitati separate. Dar ele nu sunt separate. Viata este un tot unitar. Nu se poate sa influentezi o parte, fara sa le influentezi, de fapt, pe toate trei.

Parerile medicilor difera cu privire la procentul oamenilor care isi transmit bolile mintale sau spirituale propriului lor trup. ” 40% din oamenii care vin la mine, n-ar trebui sa vina la mine, pana nu trec pe la dumneavoastra, se adresa un doctor unui preot. Desi el a stabilit procentul la 40%, un celebru neurolog l-a evaluat la 80%, iar un alt medic competent l-a fixat la 85%, ramanand doar 15% pentru bolnavi ale caror boli sunt de natura fizica.
Dar cum ramane cu cei ale caror suferinte spirituale nu le-au influentat inca trupurile in vreun mod vident? Corpul uman este adesea foarte tenace. El poate sa reziste si sa invinga nu numai microbii, ci si atitudinile mintale si spirituale nocive. Desi este posibil ca aceste dezacorduri sa nu invinga corpul, ele submineaza personalitatea omului, reducandu-i eficienta si facandu-l nefericit.

Un economist de succes, care se ocupa de refacerea economica a intreprinderilor cu eficienta scazuta, mi-a spus ca 95% din greutatile cu care este confruntata o intreprindere ineficienta nu constau in lucrarile sau activitatile propriu-zise ale acesteia, ci in personalul care lucreaza acolo. Prin urmare, acest om sta adesea pana dupa miezul noptii, discutand cu persoanele din conducerea intreprinderii si cu sefii de birouri despre posibilitatile de remediere a unor stari de nemultumire. Pe masura ce se discuta, subiectul discutiei este indreptat sper religie, spre necesitatea unei Puteri superioare in care sa creada si din care sa-si extraga resursele, pentru a se elibera si pentru a repurta victorii. Cand i-am relatat cele de mai sus unui sef al biroului de personal al marii companii siderurgice Bethleem Steel, el mi-a replicat ganditor:” Ai perfecta dreptate cand afirmi ca 95% din greutatile cu care suntem confruntati in afaceri provind chiar de la persoanele implicate. ” Dr.Irving Fisher, economistul, sustine ca din 5000 de esecuri in afaceri, ale caror cauze au fost investigate, s-a constat ca 2.500 au fost produse de esecurile de personalitate ale celor implicati in tranzactiile respective. Acestea au fost suficient de evidente pentru a putea fi depistate, dar ce se intampla cu esecurile de personaliate atat de ascunse incat nu au putut fi sesizate? Acestea nu sunt mai putin devastatoare.

Si cum ramane cu aceia care, desin nu duc pe fata un razboi impotriva lor insisi si nu reprezinta pentru cei din jur un esec, traiesc totusi sub nivelul normal? Aceasta nu inseamna ca ei nu dispun de conditii materiale – multi dintre acestia locuiesc in cartierele rezidentiale selecte din metropolele noastre – suflete marunte care locuiesc in vile impresionante. “Am invatat sa fac bani, dar inca n-am invatat sa traiesc”, spunea suspinand un om de afaceri foarte prosper, dupa ce recitalul de orga din casa lui s-a terminat – un recital care, pe moment, il daduse un sentiment de inaltare. El acumulase resurse fizice pentru a face fata oricarei stari de urgenta din exterior, dar avea sa afle ca viata a ajuns dincolo de armura lui fizica si i-a dat o lovitura amenintatoare in interior. Acolo nu avea resurse cu care sa se protejeze – era neprotejat in punctul lui vital.

Dar poateca cititorii mei vor protesta, exclamand:” Nu ne mai deschide ranile! Le cunoastem si asa foarte bine, sunt nevindecate si ne dor. Spune-mi cum putem sa fim vindecati! Spune-ne cum!”

Aceasta ultima afirmatie este un ecou al celor citite de mine intr-o scrisoare primita recent:” Nu stiu cum sa-L gasesc pe Dumnezeu intr-un fel in care sa ma inalte spiritual si sa-mi dea putere. Cum – cum sa-L gasesc sub forma aceasta?”.
Aceasta carte isi propune sa il introduca pe “Cum” in viata din abundenta. “Scara” de care ma voi folosi eu s-a format din miile de intalniri personale pe care le-am avut cu suflete confuze si invinse in Rasarit si in Apus.

Persoanele cu preocupari sociale trebuie sa aiba rabdare cu mine daca in prima parte a cartii incep cu individul si pun un mare accent pe el, caci viata incepe cu individul. Poate ca pozitia pe care ma situez eu poate sa fie rezumata in urmatoarele cuvinte:” Crestinismul care nu incepe cu individul nu incepe; crestinismul care se termina cu individul se termina.”

Barbatul din oglinda, de Patrick Morley Yes 36.00 ron
Loading Updating cart…

Barbatul din oglinda a devenit o carte de capatai in literatura pentru barbati. Cartea a castigat Medalia de Aur si a aparut pe lista bestseller-urilor de optsprezece ori – premii si distinctii bine-meritate, daca ne gandim ca a ajutat milioane de barbati sa inteleaga cine este persoana care ii priveste inapoi din oglinda in fiecare dimineata si sa stie cum sa rezolve douazeci si patru dintre cele mai dificile probleme cu care se confrunta.

Barbatul din oglinda a fost scrisa de unul dintre cei mai importanti lideri crestini din miscarea pentru barbati si ii invita pe toti barbatii sa isi cerceteze cu atentie identitatea, relatiile, situatia financiara, temperamentul si modul cum isi gestioneaza timpul. Mai presus de orice, cartea ofera mijloace pentru transformari profunde si de durata.

Daca rigorile vietii te determina sa alergi din ce in ce mai repede si sa sari din ce in ce mai sus, cartea aceasta este tocmai pentru tine. Recurgand la multe anecdote, citate pline de intelesuri si sfaturi biblice, Barbatul din oglinda se potriveste atat pentru studiul individual, cat si pentru studiul in grup. Cartea te invata cum sa renunti la cursa nebuna in care viata te-a aruncat si sa te bucuri, in schimb, de rasplatile unui barbat placut lui Dumnezeu.

Patrick Morley ii intelege pe barbati. El e un cunoscut autor, om de afaceri si vorbitor, care prin cartile si prelegerile sale a schimbat viata multor barbati din toata lumea. E presedintele organizatiei nonprofit Barbatul din oglinda, care isi are sediul in Orlando, Florida, si ii ajuta pe barbati sa gaseasca sens si scop pentru viata lor.

O samanta – minunea lui Dumnezeu Yes 5.00 ron
Loading Updating cart…

O carte care se adreseaza prescolarilor care vor sa deprinda cititul. Textele sunt scurte si reprezentate  grafic pentru o mai usoara intelegere.

Cortina de catifea vol. 1 Yes 27.00 ron
Loading Updating cart…

Cortina de catifea: Lasand Cortina de Fier in urma pentru totdeauna, Estera nu stie ca nu a facut decat sa schimbe o cortina cu alta

Paseste inapoi in vremea anilor ’80, cand comunismul inca domina puternic Europa de Est, si imagineaza-te alaturi de Estera, o adolescenta din Romania care se duce pentru prima oara inAmerica, pe taramul libertatii, si descopera ca acolo o asteapta cu mult mai mult decat o simpla diferenta culturala.

In avion in drum spre America, ea intalneste un domn crestin mai in varsta, care o avertizeaza cu privire la Cortina de catifea, un echivalent occidental al Cortinei de Fier. La inceput, Estera este ferm hotarata sa ia seama la avertizarea acestui domn, dar cand frumusetea si individualitatea ei atrag atentia unui tanar aratos, rafinat si marinimos, pe nume Ron Atwood, si cand talentul ei de cantareata ii deschide rapid usile unei noi lumi, ea uita de Cortina de catifea si se desfata in nou-gasita ei libertate si popularitate. Treptat, imaginea ei despre ceea ce inseamna cu adevarat a fi crestin devine tot mai incetosata. Cortina de catifea o invaluie. Va ajunge oare sa o infasoare pe deplin sau va reusi sa scape dintre faldurile ei?

Crescut in biserica subterana Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…

Viaţa lui Isaac Liu a stat sub semnul miracolului încă de la naşterea sa şi a continuat în acelaşi fel pe parcursul numeroaselor situaţii dramatice prin care a trecut.

Devotamentul ferm pentru Isus arătat de bunica sa, greutăţile familiei unui „duşman al statului” chinez, botezul în apă la numai opt ani, prima predică rostită la doar unsprezece ani, fuga întregii familii în Myanmar şi apoi emigrarea în Germania – sunt câteva linii ce schiţează planul lui Dumnezeu pentru viaţa tânărului Isaac.

Isaac a crescut în umbra unui tată renumit deja atât în lumea creştină din Occident, cât şi în China comunistă pentru activităţile sale creştine socotite subversive. Totuşi Isaac a căutat cu ardoare voia lui Dumnezeu pentru viaţa lui încă de timpuriu, iar experienţele sale spirituale şi călăuzirea divină de care a avut parte până acum arată că Dumnezeu foloseşte cu putere orice om care se pune la dispoziţia Lui.

Teama de oameni dispare când ajungi să îi cunoști. Recomand oricui are posibilitatea să facă o vizită în China. Nu vă lăsaţi fascinaţi doar de particularităţile noastre culturale, ci intraţi în biserici, căutaţi-i pe creștini și experimentaţi lucrarea lui Dumnezeu de acolo. Vă veţi întoarce cu o nouă însufleţire și cu prieteni noi – iar de prieteni nu trebuie să vă temeţi.
Isaac Liu

Albrecht Kaul a făcut parte, timp de 14 ani, din bordul de conducere al Christliche Verein Junger Menschen [YMCA] din Germania. De-a lungul anilor, a călătorit mult în China, iar contactul cu comunitățile locale chineze i-a oferit o imagine complexă a acestei ţări misterioase.

Cand vine Duhul Sfant Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…

Cuprins

 • 1. Cine este El?
 • 2. Pregatirea locuinţei Lui
 • 3. Este botezul cu Duhul Sfânt o a treia binecuvântare?
 • 4. Mărturia Duhului
 • 5. Puritate
 • 6. Putere
 • 7. Testând duhurile
 • 8. Călăuzire
 • 9. Inima blândă şi smerită
 • 10.Nădejde
 • 11.Substitutul Duhul Sfânt pentru bârfă şi vorbire de rău
 • 12.Păcatul împotriva Duhului Sfânt
 • 13.Ofense împotriva Duhului Sfânt
 • 14.Duhul Sfânt şi învăţătura sănătoasă
 • 15.Rugăciunea în Duhul
 • 16.Caracteristici ale predicatorului uns
 • 17.Predicarea
 • 18.Chemarea Duhului Sfânt la lucrare
 • 19.Sabia în teacă: o lege a Duhului
 • 20.Biruinţa prin Duhul Sfânt asupra suferinţei
 • 21.Binecuvântarea care se revarsă
 • 22.Importanţa doctrinei şi experienţei sfinţirii pentru liderii spirituali
 • 23.Biruinţă asupra mâniei prin puterea Duhului Sfânt

 

Biserica adevarata. Exista? Pot sa o gasesc?, de Larry Crabb Yes 22.00 ron
Loading Updating cart…

Unde pot găsi o biserică pe care să vreau s-o frecventez? Aceasta e întrebarea care frământă inima şi mintea unuia dintre scriitorii şi dascălii evanghelici contemporani de frunte. Dr. Larry Crabb crede cu înflăcărare în Isus Cristos şi în Cuvântul lui Dumnezeu. A făcut parte decenii întregi din biserică, dar, în ultimii ani, a remarcat o tendinţă îngrijorătare nu doar în sine însuşi, ci şi printre liderii şi membrii de rând ai bisericii, indiferent de generaţia din care aceştia fac parte. Oare de ce eu şi alţii – care decenii întregi au mers cu credincioşie şi în mod constant la biserică – ne pierdem interesul pentru frecventarea bisericii, ca să nu mai vorbim de implicare? Cu o surprinzătoare smerenie şi francheţe, Dr. Crabb îşi prezintă preocuparea tot mai stăruitoare pentru această problemă, care îi frământă pe membrii bisericilor din ziua de azi, şi viziunea despre biserică ce a rezultat pe urma acestui efort de investigare. O adunare devine biserică atunci când oamenii se întâlnesc pentru un singur scop suprem, nu ca să se bucure de viaţă, nu ca îi ajute pe alţii să se bucure de viaţă, nu ca să îi convingă pe alţii să găsească viaţa în Isus, ci să semene tot mai mult cu Isus în motivaţiile, gândurile şi poftele lor – toate pentru plăcerea Tatălui. Onestă, practică şi revigorantă, cartea Biserica adevărată reprezintă o minunată dovadă că Duhul Sfânt lucrează, conducând un scriitor către o înţelegere profundă care poate avea impact asupra unei întregi generaţii. „Cartea lui Larry Crabb, Biserica adevărată, este însuflețită de o pasionantă claritate referitor ce ar putea fi – ce trebuie să fie – poporul lui Isus Cristos pe pământ. Dincolo de practici sufocante şi de proiecte fercheşe, el ne conduce spre aspra confluență dintre dragoste şi sinceritate, unde putem locui unii cu alţii în prezenţa Sfintei Treimi. Acela este teribilul loc al sfinţeniei şi al puterii. Îndrăznim să mergem acolo? Îndrăznim să nu mergem?” Dallas Willard, autor al cărţii The Divine Conspiracy [Conspiraţia divină]

Un nas verde, de Max Lucado Yes 27.00 ron
Loading Updating cart…

In aceasta minunata colectie de povestiri pentru copii, Max Lucado ne impartaseste adevaruri spirituale si morale in forma unor alegorii. Copii vor fi fascinati de personajele cartii: Pancinello si prietenii sai si provocarile cu care se confrunta acestia. Dar mult mai important este faptul ca din aceste intamplari vor desprinde invataturi spirituale importante.

Un nas verde.

Ce nerozie, se gandi Pancinello. Nasul verde nu-l putea face mai rapid, mai puternic sau mai destept. Il putea ajuta sa fie doar putin mai verde – si sa semene mai mult cu ceilalti omuleti din lemn! Dar de ce si-ar dori el asta, cand stie ca, dinadins, Eli i-a creat pe toti in mod unic?

Insa, cand Pancinello nu mai merge sa-l viziteze regulat pe Eli, vopsirea nasului nu mai pare ceva atat de stupid. Asa ca acum, mai mult ca oricand, Pancinello are nevoie sa-l auda pe creatorul lui spunandu-i: “Intotdeauna te voi ajuta sa fii asa cum te-am creat sa fii.”

Dulcele sarut al singuratatii, de Vladimir Pustan Yes 15.00 ron
Loading Updating cart…

”Nu poți închide viața în colivia aurită a metaforei și să ai parte de a auzi ciripituri gingașe. Viața pe care o descriu în această carte e formată din bucăți de decepții și bucurii, falimente și belșug, râs și plâns, agonie și extaz totul în culori alb-negru.”

Dragoste acceptare şi iertare Yes 19.00 ron
Loading Updating cart…

Biserica se află în mijlocul unei lumi care suferă, plină de oameni răniţi, loviţi, zdrobiţi, care au nevoie de eliberare şi vindecare. De ce, totuşi, rezultatele sunt insuficiente şi un număr prea mic de oameni găsesc eliberarea şi vindecarea în biserică? Jerry Cook încearcă să răspundă acestei întrebări pe baza Scripturii şi a experienţei sale de decenii ca pastor. Când a înţeles că biserica trebuie să aibă un concept clar, solid şi biblic despre lucrarea ei şi când a început să-l aplice cu consecvenţă, rezultatele au fost spectaculoase, de la 23 de membri, biserica a depăşit 4.500. Dar numărul acesta nu reprezintă doar o dată statistică, un motiv de mândrie sau un criteriu al succesului lucrării unei biserici, ci înseamnă un număr imens de oameni care au putut deveni întregi, aşa cum îi doreşte Dumnezeu.
Temelia lucrării bisericii pleacă de la conceptul biblic despre biserică, Trupul lui Cristos pe pământ. Biserica este forţa care lucrează în lume, nu ogorul unde se desfăşoară toată lucrarea ei. Teza de bază a acestei cărţi este: oamenii răscumpăraţi, plini de Duhul Sfânt, merg în lume ca să împlinească nevoile oamenilor în Numele lui Isus. Pentru a ajunge la această înţelegere despre scopul şi lucrarea bisericii, este necesar ca biserica să cunoască bine rolul pastorului, al membrilor, imperativul creării unei atmosfere bazate pe dragoste, acceptare şi iertare. Biserica pregăteşte oameni pentru slujirea lumii şi dezvoltă un mediu propice primirii lor în comunitatea creştină.
Cartea este atât biblică, aspect absolut esenţial, cât şi practică. Dorinţa şi rugăciunea noastră este ca ea să ajute biserica în împlinirea rolului ei crucial în lumea noastră tot mai confuză şi mai plină de oameni zdrobiţi.

Cuvinte pline de farmec… Yes 26.00 ron
Loading Updating cart…

O colectie de versuri ale clasicilor poeziei evanghelice românești.

Scopul acestei culegeri de poezii este să aducă mai aproape de sufletele oamenilor pe cei care au adus o contribuție la acest tezaur al poeziei evanghelice românești. Astfel, prezentul volum are în componența lui cinci poeți evanghelici.

Vasile Militaru 1886 – 1959

Costache Ioanid 1912 – 1987

Simion Cure 1914 – 1990

Sergiu Grossu 1920 – 2009

Valentin Popovici 1942

Tara Promisa trebuie cucerita – Viorel Bilauca Yes 29.00 ron
Loading Updating cart…

Avand in vedere faptul ca nu s-au gasit multi sa scrie cu lux de amanunte Aventura prin care au trecut de la plecarea din tara, pana ce au ajuns la destinatie, dar mai ales la indemnul repetat al copiilor mei Dariu si Estera, am reusit, in final, sa scriu ce m-a determinat sa plec din Romania ilegal, ca un peregrin contemporan, si sa descriu pas cu pas cum am trecut granita, prin cate „filiere” am trecut pana am ajuns, primul din toata familia mea, in… Tara Promisa.

 

Din prefata

Nascut in satul Mitocul Dragomirnei, judetul Suceava, in primavera anului 1951, Viorel Bilauca a invatat din copliarie, de la parinti si bunici, exemple vii de oameni credinciosi si harnici, atat munca de fiecare zi, cat si curajul de a face cea mai buna alege pentru viitorul sufletului nemuritor, alegand credinta in Dumnezeu.

Insufletit de multe visuri, autorul s-a aventurat in viata, infruntand multe riscuri, vrand sa castige maximum de la viata. N-a acceptat nicidecum o viata mediocra. Daca a reusit sa-si vada multe visuri implinite, se datoreaza faptului ca s-a increzut cu adevarat in Cuvantul lui Dumnezeu. Abia dupa nenumarate experiente adunate in peste 50 de ani, de multe victorii si nu putine infrangeri, autorul s-a hotarat sa astearna pe hartie cele mai importante principia care l-au calauzit in viata.
Citind cartea Tara promise trebuie cucerita, descoperim impletirea a doua drumuri din viata fiecarui om: unul prin educatie si munca consecventa, spre cucerirea promisiunilor pentru viaa aceasta pe planeta pamant, si unul prin credinta neclintita si totala responsabilitate personala pentru cucerirea vietii vesnice si a rasplatirilor promise
 

Autorul vrea sa imprime, prin cartea aceasta, o urma si mai adanca pe care sa calce cu toata increderea copiii si nepotii lui si toti cei care o vor citi, inflacarand dorinta reintalnirii in slava a tuturor cititorilor, in ziua cea mult asteptata.

Convins de faptul ca Dumnezeu este un “Veghetor” si datorita faptului ca va fi o Judecata si Rasplata, autorul continua sa-L slujeasca pe Acela care a facut multe promisiuni pentru fiecare dintre cei care vor lupta pana la capat.

Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum urmele din cartea vietii, si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor lui. (Apocalipsa 3/5)

Viorel Bilauca slujeste in Biserica Agape Christian Church din Peoria, Arizona, SUA, biserica pastorita de Pastorul Petru Lascau.

Psalmul 23 – carte de colorat Yes 6.00 ron
Loading Updating cart…

Cartea este ilustrată și cuprinde Psalmul 23 cu fiecare verset transpus în imagini pentru colorat.

Pages: 1 2 3 4 5Next >Last »